Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera

Irene Rosales llença una indirecta a la seva cunyada Chabelita

La dona de Kiko Rivera defensa que el seu marit publiqui les seves memòries a la revista 'Semana'

Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera
Irene Rosales va llençar una indirecta als periodistes | Catalunyadiari.cat

 

El clan Pantoja cada vegada és menys clan. O almenys així es desprèn de la tensa relació que ha fet pública els fills d'Isabel Pantoja: Kiko Rivera i Chabelita.  El motiu de la discòrdia entre ambdós germans va venir donat per les declaracions de Chabelita sobre la seva cunyada, Irene Rosales, en una entrevista.

Tal com va explicar el mateix Kiko durant la gala d'estrena de 'Supervivientes', estava molt molest amb la seva germana perquè havia parlat malament de la seva dona.  I ara és la seva dona la que està en el punt de mira després que Kiko hagi començat a escriure les seves memòries a la revista 'Semana'. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Kiko Rivera explica part de la seva infantesa

En un d'aquests episodis, el fill gran de la Pantoja ha explicat com va ser la seva infantesa i com va viure l'arribada de la seva germana, ja que cal recordar que Chabelita és adoptada. A banda d'explicar aquesta part tan íntima de la seva vida, el dj va deixar clar que en l'actualitat no confia en la seva germana després de tot el que ha passat en els darrers mesos. 

En aquest sentit, Kiko ha advertit que parlar malament de la seva dona és quelcom que no pot permetre, malgrat tot el que estima a la seva germana. Davant d'aquesta polèmica, fa pocs dies que diversos reporters de l'agència de comunicació Europa Press van intentar treure-li alguna paraula al respecte a Irene Rosales.

  • També et pot interessar: Irene Rosales es disculpa per unes piulades ofensives a persones amb sobrepès

Irene Rosales llença una indirecta a la premsa

Primer de tot, van trencar el gel preguntant-li per la seva sogra, la Pantoja, que ha patit un mareig a l'illa de 'Supervivientes'. Rosales, per la seva banda, no va voler donar-li gens d'importància a aquest fet i no va respondre res als periodistes. Ara bé, sí que  va sortir en defensa de la publicació de les memòries del seu home  a la revista 'Semana'.

«És millor que les publiqui ell que no una altra persona»,  va dir Rosales, deixant a l'aire de qui estaria parlant.  Tot i que sabent l'actual mala relació que té amb Chabelita, és probable que aquesta indirecta anés dirigida a la jove cunyada.

Irene Rosales amb la seva germana i Kiko Rivera
Irene Rosales i Chabelita no estarien passant pel millor moment de la seva relació com a cunyades | La Coctelera
  • També et pot interessar: Chabelita surt de festa amb dos amics i dispara els rumors de ruptura amb Asraf