YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Irene Rosales revela per fi el missatge de Pantoja quan va morir el seu pare

La dona de Kiko Rivera ha reaparegut a 'Viva la vida'

Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'
Irene Rosales parla del missatge d'Isabel Pantoja | Telecinco

Irene Rosales està passant per un moment realment dur. En tan sols nou mesos, la dona de Kiko Rivera ha perdut la seva mare i al seu pare, que va morir el passat 26 de novembre després de diversos anys de lluita contra una malaltia. Malgrat aquestes grans pèrdues, Irene Rosales ha volgut treure forces per seguir amb la seva vida de la millor manera possible, donades les circumstàncies.

Aquest dissabte, la dona de Kiko Rivera reapareixia al programa 'Viva la vida', on col·labora els caps de setmana. Com és obvi, Irene estava molt emocionada durant el programa. «Em fa molta pena recordar-ho» li explicava a Emma García sobre el seu pare, al qual estava molt unida.

«Tinc la tranquil·litat que el meu pare ja està descansant després de tot el procés que ha passat, que ha estat en molt bones mans i hem posat tot de la nostra part perquè s'anés tranquil» explicava Irene. La pregunta que es feien tots els teleespectadors no va trigava molt a sortir a la llum: Isabel Pantoja va contactar amb Irene Rosales? Sorprenentment, la dona de Kiko Rivera ha afirmat que «sí».

Isabel Pantoja va trucar a Irene, però ella no va poder contestar, per la qual cosa va enviar-li un missatge. «Em va trucar, però no vaig poder contestar. Llavors jo vaig trucar-li i no em va contestar, així que li vaig respondre el missatge i ja està», explica la col·laboradora, assegurant que no sap res més de la mare del seu marit.

El missatge d'Isabel Pantoja

Irene no ha tingut cap problema en explicar quin havia estat el missatge d'Isabel Pantoja. «Va ser un missatge afectuós, destacant que el meu pare havia estat molt especial per a tots nosaltres» explicava, emocionada, la dona de Kiko Rivera. A més, afegia que el seu pare era molt seguidor d'Isabel Pantoja: «El meu pare adorava Isabel i Agustín, i ella m'ho posa en el missatge».

No obstant això, tot i que la 'cantaora' es va posar en contacte amb Irene, no ho va fer amb el seu fill, Kiko Rivera, que va quedar molt afectat, segons explicava també la seva dona. «Ell va estar molt malament, crec que esperava paraules per part d'Isabel Pantoja, encara que fos un missatge insignificant», deia Irene durant el programa.

Hem de recordar també que Isabel Pantoja va enviar una corona de flors pel funeral del pare d'Irene. Segons explica la col·laboradora de 'Viva la vida', en el moment que va arribar el ram, «Kiko no hi era, però jo l'hi vaig fer saber. Es va alegrar».

Quan va morir la seva consogra, el mes de febrer, Isabel Pantoja es va desplaçar fins a Castilleja de la Cuesta, però aquesta vegada no ha estat així. Irene Rosales sí que ha admès que va trobar a faltar Isabel Pantoja per les seves filles: «Entenc perfectament la situació, però per les meves nenes sí que vaig trobar a faltar que vingués».

Kiko Rivera, el gran suport d'Irene Rosales

Com no podia ser d'altra manera, Kiko Rivera és el gran suport d'Irene Rosales. En l'acomiadament del seu pare, la col·laboradora també va tenir paraules per als mitjans i va fer referència als seus companys de 'Viva la vida': «Moltes gràcies, he vist com ens heu enviat tot el suport i ens heu respectat molt. Gràcies a tots, i a tots els meus companys». Sens dubte, Irene Rosales està vivint un any molt dur, però ho fa acompanyada de Kiko Rivera, que li fa costat. 


Comentaris

envia el comentari