Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oriana Marzoli durant una gala de Superviventes

El desafortunat comentari trànsfob d'Oriana que ha fet plorar a Amor Romeira

Oriana Marzoli ha hagut de demanar perdó en directe per no perdre audiència

Oriana Marzoli durant una gala de Superviventes
Oriana Marzoli ha hagut de demanar perdó en directe | Telecinco

Els platós dels 'realities' de Telecinco sempre estan plens de polèmiques. Telecinco acostuma a fitxar concursants d'altres edicions i perfils de col·laboradors molt polèmics, que garanteixen la polèmica a plató, afegint així un nou atractiu al programa. En els últims anys, els platós s'han convertit en un nou 'reality' i les enemistats dels tertulians han acabat despertant grans moments televisius.

A la gala d'aquesta nit de 'La Casa Fuerte', Amor Romeira i Oriana Marzoli han protagonitzat una disputa que ningú s'esperava, ni el mateix presentador, Jorge Javier Vázquez. El presentador s'ha preocupat per Amor Romeira, ja que després d'una pausa publicitària ha tornat a plató molt tocada i amb llàgrimes als ulls. Romeira no ha estat capaç de dir cap paraula i, per això, José Antonio Avilés l'ha ajudat a explicar el que havia passat durant el descans publicitari.

Segons sembla, Oriana Marzoli, s'ha referit a Amor en masculí, la qual cosa ha ferit molt mal a la seva companya i també a gran part de l'audiència, ja que no haurien de fer-se comentaris trànsfobs a la televisió.

Oriana no ha negat aquestes acusacions i ha intentat justificar-se dient que en altres ocasions Amor havia dit que ella havia exercit la prostitució. Sense saber si això és cert o no, el comentari d'Oriana no ha estat gens ben rebut, ja que aquest se suma a altres comentaris homòfobs que van en contra dels ideals de la cadena per la qual treballa.

Amor Romeira abandona el plató 

En veure que Oriana no abaixava el to i no admetia el seu error, Amor Romeira ha decidit abandonar el plató considerant que no estava sent respectada. Jorge Javier Vázquez ha informat que Amor ja no era al plató i per això li ha demanat a Oriana que demanés perdó. 

En aquest moment, Oriana ha caigut en el típic discurs afirmant que té amics homosexuals i que no té cap mena de problema amb ningú. Una explicació que no ha convençut a ningú, ja que tothom coneix les opinions de la col·laboradora. Finalment, Amor ha tornat a escena demanant perdó per haver-se absentat del treball i alhora, demanant-li a Oriana que la respectés i que mai tornés a referir-s'hi en masculí.

No és la primera vegada que Oriana protagonitza una escena desagradable en un plató. Recordem que en una de les últimes edicions de 'Supervivientes', Carlos Sobera es va afartar d'ella i va estar sense aparèixer pel programa durant setmanes, tornant de nou en l'última emissió. 

Setmanes enrere, Jorge Javier Vázquez va admetre a 'Sálvame' que Oriana no és un perfil gens fàcil i que treballar amb ella no és gaire agraït, indicant que fins i tot molesta als treballadors tècnics dels programes en els quals ha treballat. Les xarxes socials cremen sobre la polèmica d'aquesta nit i no entenen com el programa no ha enviat a Oriana a casa seva, després de faltar el respecte a una companya amb un tema tan seriós com la seva identitat sexual.

La setmana vinent serà clau per veure si el programa pren alguna mena de mesura contra la col·laboradora, ja que aquest tema podria ser motiu suficient perquè deixessin de comptar amb ella en un dels programes estrella de la cadena principal de Mediaset.