El jove que va passar una nit amb Isa Pantoja tot i estar sortint amb Asraf Beno

Els concursants van reunir-se en privat per comentar la llarga nit que van compartir de festa

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Chabelita hauria enganyat Asraf amb l'exfutbolista Efrén Reyero | Telecinco

Aquesta ha estat l'última gala de 'La casa fuerte' en la qual s'ha permès l'entrada d'un nou concursant. A partir de la setmana vinent, la parella menys secundada sortirà del programa- una norma que canvia perquè fins ara solament sortia un dels seus membres i el que se salvava passava a formar una nova parella amb els nous concursants que han anat entrant. D'aquesta manera, es tanca l'aixeta a l'entrada de nous participants i a partir d'ara només hi haurà baixes, acostant-nos cada vegada més a la gran final del 'reality'.

La gran final haurà de celebrar-se abans que comencin les festes nadalenques, perquè en tots els contractes dels concursants s'especifica que la participació d'aquests dins del format haurà d'acabar abans d'arribar a aquestes dates tan assenyalades. A partir d'aquest moment, Mediaset haurà de plantejar-se un nou 'reality' per a l'inici del pròxim any i que després s'encadenarà amb una nova edició de 'Supervivientes'.

Efrén entra per trastocar Isa P i Asraf

Efrén Reyero ha estat l'últim a fer-se amb una plaça dins de 'La casa fuerte' i encara que només tindrà dues setmanes per a defensar el seu lloc, té una trama molt interessant de la qual poder tirar i que podria fins i tot convertir-se en la major de les ruptures dins de la casa.

L’exfutbolista ha afirmat que va tenir una nit de molta complicitat amb Isa Pantoja i que va acabar més enllà de les vuit del matí. L’extronista abans d'entrar va afirmar que va haver-hi petons i que a més, Isa ja estava sortint amb Asraf Beno i per tant, es convertiria en una nova infidelitat que podria fer trencar a la parella abans de la gran final.

José Antonio Avilés, qui ahir es trobava al plató de 'La casa fuerte', ha afirmat que entre Efrén i Isa van passar moltes coses, però que ell no anava a revelar-les. El programa i amb molt d'encert, ha organitzat un primer cara a cara amb Isa i Efrén en el qual s'han pogut veure unes mirades molt reveladores.

Isa Pantoja es queda en blanc davant la presència d'Efrén

Isa Pantoja estava esperant en un banc perquè Jorge Javier Vázquez li ha anunciat que anava a rebre una visita molt especial. Aquesta visita ha deixat a la concursant totalment en blanc i sense saber molt bé com reaccionar. Efrén ha entrat i molt educadament ha saludat a Isa, mentre que aquesta ha excusat el seu nerviosisme en un presumpte lapsus que hauria sofert. La filla d'Isabel Pantoja ha assegurat que havia vist al seu examic Sema, confonent-ho així amb el nou concursant de 'La casa fuerte'.

Una vegada estava ja situada, el presentador ha preguntat si es coneixien i ha estat llavors quan Efrén ha recordat la nit que van passar junts amb molta complicitat. Isa ha actuat com si no recordés molt bé aquest dia, però després quan ell li ha recordat la resta de persones que eren presents ha recordat la festa a la qual es referia.

Efrén, per la seva banda, tenia molt clar que aquesta nit van passar coses i encara que no ha volgut detallar-les, ha deixat una bretxa oberta que oculta moltes preguntes i que de confirmar-se alguna d'elles, es podria consumar una infidelitat d’Isa Pantoja al seu promès Asraf Beno. 

Finalment, Rafa Mora ha parlat també del tema, fent un gir més i afirmant que amb qui va tenir una mica més Isa Pantoja no va ser amb Efrén Reyero, sinó que l'afortunat va ser Kiko Jiménez, actual parella de Sofia Suescun i abans de Gloria Camila Ortega. Sigui com sigui, aquesta seria una nova infidelitat d’Isa cap a Asraf, el mateix amb el qual té intenció de casar-se quan surtin del programa i el coronavirus li ho permeti.


Comentaris

envia el comentari