Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

Xàfec per a Cristina Pedroche i les seves Campanades

El govern espanyol ha anunciat una mesura que afecta la retransmissió de les Campanades d'Atresmedia des de la Puerta del Sol

Les Festes de Nadal d'aquest any seran molt diferents per a tothom. Tal com ha decidit el govern espanyol junt amb les 17 comunitats autònomes, només podrem reunir-nos 10 persones i, per si no n'hi hagués prou, en la nit de Nadal i Cap d'Any haurem d'estar a casa a les 01:30 h. Ara bé, de la mobilitat entre CCAA i les visites a familiars, no se'n sap res. 

Així doncs, les famoses Campanades de Cap d'Any també han patit els canvis. Queden pocs dies per poder viure aquesta nit tan especial, que fins ara celebràvem amb tota la nostra gent. Molts de nosaltres esperem amb ànsies poder menjar-nos el raïm i acabar com més aviat millor el 2020.

Com és habitual, les Campanades s'emeten en totes les cadenes de televisió, tant públiques com privades. Gràcies a elles podem seguir els quarts i seguidament les 12 campanades per donar la benvinguda al nou any. 

2020 i les Campanades més solitàries fins al moment

De fet, les cadenes més vistes durant aquesta nit són les d'AtresmediaTVE. Aquesta vegada, les Campanades que s'emetran des de la Puerta del Sol seran les més solitàries de tots els temps, ja que la Comunitat de Madrid ha prohibit la celebració.

La pandèmia que estem vivint mundialment i que està afectant el nostre dia a dia, més del que s'esperava en els últims mesos, ha fet que el govern espanyol prengui una decisió contundent respecte a la celebració de les campanades a la via pública, afectant així a Atresmedia i TVE, que ho celebren des de la Puerta del Sol.

En aquest sentit, les autoritats de la Comunitat de Madrid han prohibit els actes de celebració de les campanades a la via pública, prohibint així la massiva reunió a la Puerta del Sol. 

Cristina Pedroche, que serà una de les presentadores d'Atresmedia durant la nit de Cap d'Any, un any més per sumar en la seva llista, s'ha emportat un gran disgust en conèixer aquesta notícia. Podran emetre el programa en directe i podrà lluir el vestit que hagi escollit per a l'ocasió, però ho farà amb la plaça completament buida.

Aquest Cap d'Any la Puerta del Sol estarà completament buida

Atresmedia i TVE són les dues úniques cadenes que emetran les Campanades des de la Puerta del Sol, i la decisió de la Comunitat de Madrid és una molt mala notícia per a totes dues. La plaça madrilenya estarà completament desocupada, sense ambient i sense la seva gent que, a la fi i al cap, és la part més important de la nit. Una imatge que passarà a la història i de la qual podran ser testimonis les cares més conegudes dels grans grups televisius. 

Alberto Chicote i Cristina Pedroche seran els encarregats d'acomiadar l'any a Antena 3 i ho faran en una plaça trista i buida. Ningú s'esperava haver d'arribar a aquest extrem, però les mesures de seguretat sanitàries han requerit que es prenguin decisions extremes. I encara que siguin dates molt assenyalades, la decisió ha estat ferma i hem de continuar respectant les mesures per arribar a un 2021 més amè i, si és possible, amb mesures que s'aproximin a la nostra normalitat habitual.

Ana Obregón i Anne Igartiburu seran les presentadores de TVE, que també podran acomiadar l'any amb tots els espanyols, però no presencialment. Els passa també a Iñaki López i Cristina Pardo, que donaran les Campanades a LaSexta.