YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nova sorpresa en el 'Cas Mainat': l'última i polèmica revelació d'Angela Dobrowolski

Un testimoni afirma que Angela havia consumit substàncies el dia de l'intent d'assassinat

Angela Drobowolski, dona de Josep Maria Mainat a 'El Convidat'
Angela Dobrowolski hauria intentat matar el seu marit amb insulina | TV3

El 'Mainat Place' no ha mort i segueix viu. Quan tots ja havíem passat pàgina i ens havíem centrat en altres temes d'actualitat, la família Mainat ha tornat a la palestra amb un programa especial a 'Equipo de investigación', que ha entrevistat els dos protagonistes del conflicte. 

Estava «col·locada» quan hauria intentat assassinar Mainat

D'una banda, el programa ha realitzat una extensa entrevista a Angela Dobrowolski, on explica la seva versió de tot el que va passar, subscrivint la seva innocència i desvinculant-se del presumpte intent d'assassinat. Per altra banda, el programa també ha comptat amb la versió de Josep Maria Mainat, que ha afirmat que, si en l'actualitat s'estigués emetent 'Crónicas Marcianas', ell mateix hauria començat cada dia l'emissió del programa amb l'actualitat del 'Cas Mainat'.

El programa de la Sexta ha revelat dades inèdites que podrien provocar un gir en tota aquesta història. 'Equipo de investigación' ha mostrat l'atestat policial de la nit en què el productor va estar a punt de perdre la vida. El més revelador ha estat el testimoni que consta en l'informe, on el fill de Josep Maria Mainat, Pol Mainat, revela que Angela estava «col·locada». A més, també se subratlla que la dona de l'empresari català consumeix freqüentment cocaïna, marihuana i cristall des de fa dos anys. 

Així doncs, el programa ha volgut preguntar-li per les addiccions. Angela ha explicat que quan era adolescent va coquetejar amb la marihuana i que no va ser fins que va entrar al món de la televisió, amb el seu marit, que va començar a provar una altra mena de drogues. De la mateixa manera, ha indicat que en consumeix de manera puntual i sempre en un entorn festiu i amb altra gent.

Angela va estar internada en un centre de desintoxicació

La reportera del programa ha aconseguit que Angela expliqui molt més. La dona de Mainat ha afirmat que va començar a consumir cocaïna per poder assumir totes les obligacions que tenia com a mestressa de casa vivint amb Mainat. Per intentar tancar el cercle, 'Equipo de investigación' també ha parlat sobre el tema amb Josep Maria Mainat, que ha assegurat que la seva dona va estar uns dies internada en un centre de desintoxicació per poder desfer-se de les seves addiccions.

Podem afirmar que la investigació tan sols acaba de començar i ara és la justícia qui haurà de decidir els càrrecs d'Angela. Cal recordar que fa unes setmanes, Angela i el seu amant Gabriel van ser notícia per haver intentat ocupar la casa de Josep Maria Mainat a Canet de Mar, la població on va néixer l'empresari català i on encara té diverses propietats.

Aquesta no és l'única aparició televisiva de la dona de Mainat, ja que divendres el periodista Rocco Steinhauser va assegurar que Angela ha signat un contracte amb 'Sábado Deluxe'. Ara bé, no sabem quin dia apareixerà al plató de Telecinco, ja que Rafael Amargo també està en el punt de mira i necessita hores de televisió. Si finalment es confirma la seva presència a Telecinco, Angela haurà de parlar amb molta cura, ja que tot el que digui podria anar en contra seva.


Comentaris

envia el comentari