«Sabem que Asraf diu una mentida i amaga perquè no va anar a 'SV'»

El Míster Univers assegura que no va anar a Hondures perquè Isa Pantoja no el va deixar

Asraf Beno motl seriós a La Casa Fuerte
Asraf Beno s'ha convertit en un dels concursants més polèmics de 'La Casa Fuerte'  | TELECINCO

Asraf Beno s'està guanyant molts enemics durant la seva participació a 'La Casa Fuerte'. Tant entre l'organització del programa, com entre els seguidors de Telecinco, Asraf és considerat un dels concursants més polèmics del programa.

El nòvio d'Isa Pantoja ha rebut moltes crítiques des que va començar el concurs per haver protagonitzat diverses disputes amb alguns dels seus companys, amb la seva promesa i fins i tot amb el presentador del programa, Jorge Javier Vázquez. Cal recordar que, en ple directe, el model va acusar el presentador de «no tenir personalitat i de repetir només el que li deien per l'auricular», un moment de tensió que cap espectador va entendre.

La polèmica actitud d'Asraf Beno amb Isa Pantoja 

L'actitud d'Asraf Beno dins del concurs ha fet que se'l consideri una persona gens empàtica i molt superficial, preocupada només pel que pensin d'ell a l'exterior. També ha mostrat el seu costat més masclista amb certs comentaris i actituds cap a la seva promesa, a la qual no ha donat suport tot i la complicada situació familiar que està vivint en aquests moments.

Dimarts passat, Asraf Beno va tornar a deixar constància de la seva inacceptable actitud. El model va tornar a victimitzar-se i va acusar Isa Pantoja de faltar-li el respecte en públic. A més, el concursant va fer un comentari masclista que molts usuaris van criticar a les xarxes socials. Asraf va explicar a dues companyes del programa que Isa Pantoja soluciona els conflictes al llit, la qual cosa va definir com «tàctiques de dona».

El motiu pel qual Asraf Beno no va anar a 'Supervivientes'

Els continus retrets i acusacions del model cap a la seva parella, a la qual intenta culpabilitzar de tots els seus problemes, han sortit a la llum durant el concurs. No obstant això, no és el primer cop que podem veure aquesta actitud en Asraf Beno. Segons ha revelat Isabel Rábago a 'esdiario.com', aquest mateix any Asraf va assegurar darrere de les càmeres que ell no va participar a 'Supervivientes' perquè «Isa m'ho ha prohibit».

Amb aquesta versió dels fets, Asraf torna a victimitzar-se acusant Isa Pantoja de limitar la seva carrera a la televisió. Ara bé, l'acusació ha estat desmentida per Isabel Rábago. Segons relata la periodista, és cert que Isa Pantoja va dir a la seva parella que no volia que anés a Hondures, però aquest no va ser el motiu pel qual el model finalment no va anar-hi.

De fet, Asraf Beno va fer cas omís a la petició de la seva xicota i va signar el contracte amb la productora del concurs. L'acord estava tancat, però el model es va quedar a Espanya amb les maletes fetes després de no haver passat les proves mèdiques del programa.

Ningú comprèn l'actitud del jove dins el programa

Asraf Beno està contínuament traspassant els límits i fins i tot la seva família n'és conscient. De fet, el seu germà Anuar no és capaç de defensar-lo a plató, arribant a assegurar que no reconeix el seu germà i que la seva família ho està passant malament pel seu comportament dins de la casa.

Per la seva banda, Isa Pantoja també és conscient que el seu promès està trasbalsat i ha intentat parar-li els peus en diverses ocasions. Els seguidors del programa també han criticat Asraf Beno a través de les xarxes socials, on l'han titllat de «maltractador psicològic» i fins i tot han demanat la seva expulsió del programa.


Comentaris

envia el comentari