Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales revela que els pitjors presagis sobre Kiko Rivera són certs

Irene Rosales, destrossada després de l'incident que ha protagonitzat el seu marit

Irene Rosales ha vist com el seu marit ha tornat al punt de mira després de molt de temps mantenint un perfil baix en les seves aparicions públiques.

Irene Rosales no s'esperava que després de tornar de les vacances amb el DJ i les seves filles Kiko reapareixeria així en un concert l'1 de setembre passat. Una cosa que ha fet que els seus haters l'assenyalessin amb el dit després d'actuar de manera violenta sobre un escenari.

No hi havia res que fes pensar que Kiko Rivera anés a dur a terme aquesta acció violenta quan oferia un concert davant dels seus seguidors i fans. La veritat és que ha tornat força exaltat de les seves vacances a Punta Cana, que sembla que no l'han relaxat gaire.

Irene Rosales, sense paraules per la seva reprotxable actitud

Mentre cantava un dels seus temes més coneguts, al marit d'Irene Rosales se'n va anar de l'olla. El cas és que va llançar una puntada de peu contra un dels assistents del concert que era a primera fila. Un fet que va provocar la sorpresa de tots els espectadors que es trobaven al recinte.

Irene Rosales
Irene Rosales no s'ho pot creure. | GTRES
 

Sens dubte, aquesta imatge es va fer viral al cap de pocs minuts. I encara més després que un col·laborador de Sálvame, Miguel Frigenti, compartís a les seves xarxes socials el que havia fet sense cap mena de justificació el fill d'Isabel Pantoja.

La veritat és que Irene Rosales es quedava destrossada després de veure com el seu marit protagonitzava un desagradable episodi en un dels seus concerts.

La puntada de peu li passa factura i perd la feina

«Havia signat un contracte molt gran per tenir un programa setmanal en un podcast força important en aquest país. A causa d'aquesta puntada de peu, l'organització ha decidit cancel·lar el contracte i s'ha quedat sense programa», ha informat aquest dilluns a Sálvame el mateix Frigenti.

Si bé, a priori, pot cridar l'atenció aquesta actitud violenta del protagonista d'aquest episodi, Laura Fa va explicar que en el passat ella va ser agredida pel DJ. «Arribant a l'aeroport ens va donar una bufetada, és la seva manera d'actuar. Té aquestes sortides, perd el control, jo ho he viscut de primera mà», va revelar.

Parla la víctima de l'agressió de Kiko Rivera

Per si no n'hi hagués prou, la persona més afectada per aquesta escena tan desagradable ha parlat sobre el que va passar aquella nit. «Literalment, em va tirar el mòbil. Jo estava allà gaudint del concert, passant-m'ho bé. La gent deia que si li estava fent banyes. Jo no estava fent res. Només tenia el mòbil amb mi, al costat, gravant», ha començat la intervenció la noia colpejada.

Foto de Kiko Rivera.
Kiko Rivera, en problemes de nou. | Instagram
 

«Jo no sé què es pensa aquest home, em vaig quedar sorpresa, no vaig saber reaccionar. En altres condicions vaig i parlo amb la persona, però és clar, no podies acostar-t'hi. Li he escrit i li he dit que espero que em demani una disculpa. No crec que ho hagi llegit», s'ha obert en canal davant les preguntes de Miguel Frigenti.

I és que no ha agradat gens l'actitud del marit d'Irene Rosales a les xarxes. I la persona agredida ha aclarit que ja no tornarà mai més a un concert de l'artista.

«Si vas a un concert a passar una estoneta agradable i et donen una puntada de peu al mòbil, és clar que no t'agrada. No em vaig adonar que se m'havia trencat el mòbil fins a l'endemà. Se'm va canviar tota la imatge que tenia d'ell, que era d'un noi humil», ha sentenciat molt enfadada amb el fill de Paquirri.