Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales revela que han tornat a veure's després de la ruptura

Irene Rosales ha presenciat com l'acostament ha sortit malament

Irene Rosales va decidir abandonar els focus de la televisió ja fa uns quants mesos. Des de llavors, la noia ha preferit mantenir un perfil mediàtic baix i allunyar-se de totes les polèmiques. Tot i això, el seu marit Kiko Rivera no li ho ha posat gens fàcil.

Els darrers passos del DJ han deixat molt a desitjar. La seva última entrevista per a Lecturas li va costar un linxament públic del qual encara no s'ha pogut recuperar. Hi va revelar un dur episodi viscut amb la seva germana Isa, que mai no havia d'haver transcendit a la premsa.

A més, ara fa dos anys de Cantora: La herencia envenenada. Un especial on Kiko revelava alguns dels passatges més foscos i personals que havia viscut amb la seva mare. Això tampoc no va ser vist amb bons ulls per gran part de l'audiència.

Ara, Kiko ha comentat a Lecturas que se'n penedeix de tot i que ho va fer només per cridar l'atenció.

Irene Rosales: l'únic suport de Kiko

El marit d'Irene Rosales ha recapacitat sobre les últimes accions respecte a la seva família. Ell sap que s'ha equivocat i, ara, amb una actitud molt més conciliadora, busca el perdó dels seus.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales ha estat el gran suport de Kiko durant aquests mesos. | GTRES

Sembla que Isabel Pantoja també està disposada a fer-ne el pas. Segons revelaven diversos mitjans fa un parell de setmanes, la tonadillera ha propiciat un acostament amb les filles d'Irene Rosales i Rivera. Això va ser una cosa que Irene va posar en manifest fa uns quants mesos. La noia no entenia que Isabel es distanciés de les seves netes. Irene Rosales entenia a la perfecció que Isabel no volgués parlar amb el seu fill, a causa de totes les polèmiques, però amb les filles no podia pagar-ho.

En les noves declaracions, el cantant assegura que la reconciliació amb la seva mare no serà gens fàcil. El DJ ha revelat fets molt forts i sap que això no serà senzill d'oblidar per a Isabel: «Hem de reunir-nos fora de Cantora, que sigui el més privat possible. Serà dur. He dit coses molt lletges i hauré de demanar disculpes en persona. Tants mesos que he estat barallat, donant entrevistes per cridar l'atenció de la meva mare. Ho he passat molt malament, no val la pena», comenta per a Lecturas.

Aquests mesos han estat un autèntic infern per a Kiko. El seu major suport ha estat la seva família, formada pels seus fills i per Irene. Certament, han estat el pilar fonamental que l'ha ajudat a suportar aquests temps durs.

Irene Rosales sap que, pel bé de la família i de les filles, el millor és que el seu marit reprengui la relació la seva mare. La noia està molt contenta amb la nova actitud de Kiko. A més, Irene no ha dubtat a agrair a Anabel Pantoja la seva col·laboració perquè aquest acostament es produeixi. «Vull el bé per al meu marit. Tot allò que sigui bo per a ell és fantàstic i les meves filles tenen dret a tenir relació amb la seva àvia», comentava Irene.

La gran relació d'Irene Rosales i Anabel Pantoja

Irene Rosales sempre ha posat de manifest la gran relació que té amb la cosina del marit. Ella va viure molt de prop quan Anabel va anunciar la seva ruptura amb Omar Sánchez i sap com va ser de dur per a ella. Irene va ser tot un suport per a Anabel i la seva bona relació les ha convertides en dues grans amigues.

Omar ha sabut guanyar-se molt bé el seu lloc a la tele després de separar-se d'Anabel. Ara, convertit en concursant de Pesadilla en el paraíso, ha tornat a acaparar tota l'atenció mediàtica. Abans d'entrar al «reality», anunciava una altra separació, però aquesta vegada amb Raquel Lozano. En un nou gir de guió, el «reality» decidia ficar Lozano amb Omar al concurs: un retrobament que ha resultat molt catastròfic.

Raquel aprofitava per retreure a Omar que va estar amb ella «per oblidar Anabel Pantoja», cosa que Irene Rosales sap que és veritat, perquè des d'un primer moment es va intuir que aquesta relació no arribaria gaire lluny.