Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Risto Mejide, presentador de Todo es mentira

Risto Mejide demana explicacions al nou xicot per l'engany

Surt a la llum la identitat del famós 'youtuber' que estaria amb Laura Escanes

Després de la difícil separació de la jove model, Risto Mejide decidia refer la seva vida i s'ha revelat que el presentador estaria buscant una nova parella. Amb tot això, Risto s'ha obert un perfil en una app per lligar, anomenada Raya, exclusiva per a famosos.

Risto Mejide i Laura Escanes refan la seva vida per separat

Els nombrosos rumors d'infidelitat de Laura han començat a adquirir consistència, la revista Lecturas ha publicat una exclusiva amb un contingut al·lucinant.

Després de la seva ruptura amb Risto Mejide, la noia de 25 anys ha estat relacionada amb altres homes, en concret amb un coach de 28 anys que hauria conegut a El desafío, programa d'Antena 3 en què Laura col·labora. Tot i això, resulta que aquest no seria el nou home amb qui la Laura pretén oblidar Risto.

Fotomuntatge de Risto Mejide i Laura Escanes.
Risto Mejide i Laura Escanes refan la seva vida per separat | CatalunyaDiari

Resulta que la revista Lecturas ha tret una exclusiva sorprenent: sembla que un famós youtuber és el que ocupa el cor de l'exdona de Risto després del divorci. Això, malgrat que inicialment es rumorejava que era un coach el que seria el nou xicot de la jove influencer. Aquesta informació sembla que ha estat revelada pel programa Mamarazzis, les mateixes que van treure a la llum la suposada infidelitat de Piqué a Shakira.

El nou streamer amb què es relaciona a Laura Escanes

Es tracta de Mister Jagger, un famós youtuber que crea contingut humorístic. És amic del famós Ibai Llanos, a més de conèixer-se per ser el boxejador que va guanyar Bustamante a La velada del año 2. Gràcies al seu entrenament a l'estil espartà, Alberto Redondo, que és el nom real del youtuber, hauria aconseguit aquest atlètic físic.

Alberto Redondo és també reconegut per col·laborar amb humoristes com els Venga Monjas i per haver tingut una relació amb la coneguda actriu Amarna Miller, amb qui se'l relacionava fins a principis d'aquest any. El noi hauria conegut Laura a Twicht en una sèrie del joc de Minecraft d'Auronplay, també famós creador de contingut. Després de conèixer-se virtualment, l'exparella de Mejide i Mister Jagger van passar a veure's en persona.

Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre
Laura Escanes hauria fet el salt a Risto Mejide amb un famós youtuber | GTRES

El 17 de gener d'aquest any coincidien als premis Esland. Segons els testimonis, va semblar que saltava l'espurna entre ells. Van aparèixer junts en nombroses fotos a Twitter i Instagram, fins i tot abraçats. Després d'això, es van dedicar diverses respostes a Twitter. Per exemple, Escanes animava aquest nou amic en un dels seus esdeveniments, a més d'estar convidada al programa de l'streamer.

Van coincidir posteriorment en aquest esdeveniment, La velada del año 2, on tots dos es van fondre en una abraçada. Possiblement això va ajudar el youtuber a agafar ànims per guanyar Bustamante.

Mister Jagger, el noi que va provocar la infidelitat

La seva relació es va estrènyer a poc a poc. Segons fonts com el youtuber Malbert, Laura i Mister Jagger van tenir una relació en algun moment de la relació de Laura amb Risto. També diu que posa en dubte que ara mateix estiguin junts.

Pel que s'explica, Risto Mejide es va assabentar del suposat idil·li entre Laura i Mister Jagger. Pel que sembla, van intentar arreglar-ho però, finalment, Risto i la jove model van decidir tallar la seva relació.

Actualment, encara que se sap amb certesa que Risto ja no està amb ella, no sabem si Mister Jagger té una nova relació amb Escanes. El que sí que se sap és la trobada amorosa que van tenir, concretament quan ella seguia amb Risto.