Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Irene Rosales sorprèn en un dels moments més estranys de la seva vida

La dona de Kiko Rivera es troba aïllada després de donar positiu en Covid-19

Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'
Irene Rosales ha sigut sorpresa per un inesperat moment | Telecinco

Després que sortís a la llum que Kiko Rivera li havia estat deslleial en reiterades ocasions en els últims mesos, i després de donar positiu en Coronavirus, les bones notícies han començat a arribar a la vida d'Irene Rosales. La jove d'Isabel Pantoja confessava a través d'una videotrucada a 'Viva la vida', que havia donat positiu i que, malgrat ser asimptomàtica, havia d'estar aïllada en una habitació del seu domicili durant almenys dues setmanes.

La jove tranquil·litzava a tots els seus companys assegurant que només sentia com si tingués un petit refredat, però que es trobava en perfectes condicions. Això si, Irene Rosales reconeixia que una de les coses que pitjor portava era el confinament i estar aïllada de tot el món, per això hi va haver una visita que li va fer especial il·lusió, la del seu company Luis Rollán.

El conegut tertulià de televisió ha anat a visitar a la dona de Kiko Rivera per animar-la durant l'aïllament, encara que això sí, ho ha fet des del carrer. Molt contenta per la inesperada visita, Irene Rosales no dubtava a agrair la visita públicament mitjançant un 'storie': «Quan em ve a veure a la porta de casa». Luís Rollán, aprofitava també la trobada per gravar a Irene, que amb la mascareta posada, mig treia el cap entre les reixes del seu balcó.

Tot i que es mostrava alegre de veure al seu company, la veritat és que Irene no està travessant per un dels millors moments. A més de l'aïllament, cal sumar-li la depressió que ha confessat tenir Kiko Rivera a 'Sábado Deluxe'. Per si no fos prou, la col·laboradora ha hagut de sostenir a la seva família, ja que el DJ es troba sense feina a causa de la pandèmia.

Sens dubte, Irene Rosales ha trobat un gran suport en els seus companys durant els últims mesos, per això i fins al moment, el fet de sortir de la seva rutina de Sevilla per viatjar fins a Madrid i guanyar uns diners per a tota la família l'ajudava a desconnectar de tot.