Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Rosales

Irene Rosales encara segueix en xoc per la nova cara de Kiko Rivera

Irene Rosales està molt sorpresa amb els avenços

Irene Rosales no ha pogut evitar sorprendre's amb el nou aspecte del seu marit. I és que, malgrat un dur problema de salut pel qual ha hagut de passar, l'excol·laboradora de televisió està molt orgullosa de Kiko Rivera.

La matinada del 21 d'octubre passat, els mitjans de la premsa rosa van anunciar una inesperada notícia. Tal com es va explicar en aquell moment, Kiko Rivera va haver de ser ingressat a l'UCI després de patir un ictus. Des d'aleshores, la vida d'Irene Rosales i de la resta de la família ha canviat completament. «Dia 1 de la tornada a la normalitat. Gràcies, Déu, per donar-me una segona oportunitat, l'aprofitaré al màxim, ho prometo», va assegurar Kiko a través del seu compte d'Instagram.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales i Kiko Rivera han passat per moltes coses junts | CatalunyaDiari

A hores d'ara, el DJ ja és a casa seva intentant recuperar-se d'aquest gran ensurt, encara que una de les preocupacions més grans de la parella són els efectes secundaris que podria experimentar el televisiu.

Ara, a l'extertuliana de Telecinco li ha estat impossible amagar el veritable rostre del seu marit després d'aquest contratemps dur en la seva salut. Kiko ha tornat a les seves xarxes socials per anunciar un important canvi a la seva vida.

Irene Rosales està molt orgullosa del seu marit

Irene Rosales no pot ser més feliç amb la decisió que ha pres el seu marit. Des que va patir l'ictus, tot apunta que Kiko Rivera ha canviat completament de vida.

Després d'aquest gran ensurt, l'exsupervivent ha optat per fer cas als experts i ha començat a adoptar una nova rutina al seu dia a dia. A més de controlar la seva alimentació, el fill de 'la Pantoja' ha decidit desterrar completament un dels hàbits més nocius per a la seva salut.

Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida
Irene Rosales està molt orgullosa de la decisió del seu marit | Mediaset

Dijous passat, 10 de novembre, el marit d'Irene Rosales va anunciar una important notícia per xarxes. L'artista no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram la decisió que canviaria completament la seva vida. Per això, Kiko Rivera va publicar una imatge en què deixa al descobert el seu rostre després d'aconseguir recuperar-se d'aquest gran ensurt.

I, encara que sembla que té molt bon aspecte, el que veritablement ha sorprès tots els seus seguidors ha estat el missatge que ha compartit: «20 dies sense fumar. Possiblement de les millors decisions de la meva vida».

Els seguidors de Kiko reaccionen a aquestes paraules

Com calia esperar, aquesta publicació del marit d'Irene Rosales ha rebut diversos missatges de suport en relació amb aquest important pas que ha fet per millorar el seu estat de salut.

Molts dels seus seguidors d'Instagram s'han alegrat de la decisió que Kiko acaba de prendre. «Res és impossible a la vida si un s'ho proposa. Val més veure un somriure dels teus tres fills que fumar», el felicitava un seguidor. «Enhorabona! Es necessiten 21 dies per crear un hàbit, és una cosa que és cosa del cervell, així que el tens a l'abast de la mà», l'ha aconsellat un altre dels seus followers.

Alguns fins i tot han volgut compartir amb el marit d'Irene Rosales les seves experiències personals. «El meu marit i jo una nit vam dir: 'fins aquí' i així va ser. Fa 30 anys que no fumem i sí que es pot sortir dels vicis, si un vol. Fes-ho pels teus fills i per tu mateix».

Foto de Kiko Rivera.
Kiko Rivera, atent als problemes de la salut de la seva família. | Instagram

I, encara que molts s'han alegrat de la decisió que ha pres Kiko, altres, en canvi, no confien gaire el DJ. «Ell no ha deixat de fumar, està amb vapejador que és semblant al tabac», ha apuntat un altre usuari d'aquesta xarxa social. «A veure quant et dura, Kiko, perquè no és la primera vegada que ho intentes deixar. A veure si aquesta vegada et serveix d'escarment».