Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco emmudeix en assenyalar la seva veritable mare

David Flores és conscient del que ha dit Rocío

David Flores Carrasco també pateix el que passa al seu voltant, encara que estigui apartat de les càmeres i del focus mediàtic pel seu bé. Tot i això, és conscient que, en els últims dies, Rocío Flores ha parlat amb la premsa sobre molts temes.

Tot va començar dimarts de la setmana passada quan la germana de David Flores Carrasco va posar rumb cap a Madrid per assistir a la primera passada del nou espectacle del Cirque du Soleil. Allà va decidir parlar amb la premsa encara que en un primer moment va assegurar que no diria res.

Va explicar que aprofitaria els seus dies a Madrid per estar amb la seva tia Gloria Camila. Amb la qual finalment s'han vist i s'ho han passat d'allò més bé, segons van mostrar totes dues a les seves xarxes socials.

En aquesta primera trobada a la capital, també va parlar de la seva relació amb Olga Moreno i va assegurar que ella sempre havia donat la cara per ella. També ha confessat que l'única cosa que buscava ara mateix era «estar tranquil·la».

Lluny de ser aquestes les seves úniques declaracions, quan va sortir d'un restaurant amb amics, va tornar a fer-ne. A Rocío li van preguntar pel testimoni de l'exguardaespatlles i ella no sabia a qui es referien. Finalment, es va anar explicant que no és que passés de tot, però que ja fa un any i mig que passa amb el mateix. Així que estava cansada de la situació.

Rocío Flores
Rocío Flores parla sobre la seva vida a la premsa | Mediaset

Rocío Flores torna a parlar i confessa no estar enfadada amb ningú

Després de passar gairebé una setmana a Madrid, Rocío va posar rumb cap a Barcelona on dissabte va anar a uns premis de bellesa. Allà, al photocall, la germana de David Flores va tornar a trobar-se amb la premsa i va decidir explicar-se una vegada més.

Ha confessat «estar nerviosa» atès que era conscient que feia «bastant temps que no apareixia als mitjans». Tot i això, i amb un somriure, va decidir respondre a tot el que va voler amb sinceritat.

Sense fer-se esperar, Rocío Flores va decidir ser sincera encara que això li pogués fer mal: «No és un moment feliç a la meva vida, crec que tothom ho sap. Porto dos anys, els pitjors de la meva vida, però no, no estic enfadada amb ningú».

Dos anys gairebé des que la seva mare va començar a emetre a Telecinco els seus dos documentals en què ha donat tants detalls. Tant de la vida dels seus fills, Rocío i David Flores, com detalls de la seva relació amb el pare de tots dos. «Jo no tinc per què pagar els errors dels altres», va explicar i amb això també va dir que ara havia arribat el moment de centrar-se en ella mateixa, per la seva salut.

«Jo soc Rocío, el meu pare és el meu pare, Olga és Olga, la meva família és la meva família i sempre estaré aquí per defensar-la». La premsa li deia «i la teva mare, és la teva mare» i ella va afirmar que sí. «Per descomptat, és la que m'ha parit, oi?».

Rocío també va donar detalls de la seva relació amb Olga

Va explicar que li posaven nerviosa les mentides i que darrerament havia sentit «moltes» i «poques» veritats. «No s'aprèn mai a suportar ni a aguantar certa mena de coses», va revelar. «Ho intento portar tan bé com puc, amb calma».

«Jo sempre he mostrat el meu suport tant a Olga com a tota la meva família i així ho seguiré fent. Ho he fet perquè és una cosa que m'ha nascut. Jo tinc la meva consciència molt tranquil·la», va expressar a l'esdeveniment als mitjans que eren presents al photocall.

També va parlar de la seva possible tornada a la televisió i, encara que no va afirmar que la trobés a faltar, sí que va explicar que per a ella té «coses positives i negatives». «És una oportunitat laboral, però trobar a faltar com a tal, doncs no... La tele és una cosa efímera, no és una feina per a tota la vida».