Primer pla de Joaquín Prat

Joaquín Prat, obligat a parlar amb el seu fill després de la seva foto més polèmica

El presentador no té cap més remei que afrontar la dura realitat

Joaquín Prat ha hagut de parlar cara a cara amb el seu fill per explicar-li el veritable significat d'una fotografia que ha pujat les darreres hores a les seves xarxes socials.

El veterà presentador de Telecincoha publicat una imatge que deixa més clar què n'ha estat durant tots aquests dies. Un temps en què no l'hem vist aparèixer ni a El programa de Ana Rosa ni Ya es mediodía.

Joaquín Prat és un presentador que es bolca a la seva feina. De vegades, però, necessita desconnectar per tornar amb les forces necessàries per afrontar l'àrdua tasca de conduir dos programes de Mediaset.

El presentador de Mediaset dona les explicacions necessàries de la polèmica foto

En un d'ells, el Club social, condueix una sessió clau dins El programa de Ana Rosa. Mentre que a Ya es mediodía és el presentador titular després que Sonsoles Ónega canviés de cadena l'estiu passat.

Joaquín Prat
Joaquín Prat ha desaparegut durant els darrers dies| GTRES

Tot i això, el presentador televisiu deixava tots descol·locats fa just una setmana quan vèiem que no es presentava al seu lloc de treball com cada dilluns.

Llavors, alguna cosa estranya havia passat, però la seva companya Ana Rosa Quintana donava la cara per ell. Així, calmava tots els seguidors, que no entenien el motiu de l'absència del comunicador de Telecinco.

La veritat és que Joaquín Prat s'havia apartat per un temps indefinit i havia demanat als seus caps uns dies de descans per relaxar la seva ment. D'aquesta manera volia tornar al seu lloc de treball amb més energies de les que va començar aquesta nova temporada televisiva.

La imatge que diu moltes coses de la marxa de Joaquín Prat

Així les coses, tot apuntava que Joaquín Prat havia marxat durant uns dies de vacances amb la seva nova parella. Sí, en concret, parlem d'una jove desconeguda de qui fins ara no sabem la seva entitat.

Tanmateix, el que sí que coneixem és que està molt enamorat d'aquesta dona, i així ho deixava clar fa tot just uns dies en ple directe quan li preguntaven per això.

Joaquín Prat
Joaquín Prat ha passat uns dies ben acompanyat | MEDIASET

Joaquín Prat aclaria tots els dubtes que hi havia sobre ell i el seu nou amor i li deixava anar a la seva audiència que «estic enamorat». Només feia confirmar l'estat de felicitat pel qual està travessant el presentador de Telecinco.

La veritat és que se sabia que Prat se n'havia anat lluny de Madrid, però per ara no sabíem el seu destí. Tot i això, fa unes hores ha decidit confessar-ho a través d'una fotografia en què veiem el presentador fent un bany en una piscina en un hotel de Colòmbia.

El comunicador ha marxat a Colòmbia

Han estat moltes les reaccions que ha rebut aquesta imatge, com ara les d'Isabel Rábago, Marisa Martín-Blázquez o Cristina Tàrrega. De fet, han estat diverses imatges les que ha publicat el presentador del viatge. I entre elles, ha mostrat a través de les seves 'stories' d'Instagram com gaudeix del Carnaval de Cartagena.

Això sí, encara no sabem del cert si se n'haurà anat amb el seu amor. Malgrat això, tot apunta que així ha estat, veient la seva cara de satisfacció en aquesta idíl·lica piscina on es relaxava fa tot just unes hores.

En principi, el comunicador tornarà a Espanya d'aquí a unes hores per posar-se al capdavant del Club social i Ya es mediodía aquest dijous 17 de novembre.

Ana Rosa Quintana ja va avisar la setmana passada que Joaquín no era al programa perquè s'havia agafat uns merescuts dies de vacances. No obstant això, falta conèixer les impressions del presentador quan torni i si confirma que veritablement ha passat unes vacances de somni amb el seu nou amor. O bé ha preferit anar-se'n només per desconnectar del món mediàtic, encara que només sigui per uns dies.