Foto d'Ana Rosa Quintana

Els fills d'Ana Rosa Quintana ho deixen clar després de fer els 18 anys

Ana Rosa Quintana es troba entre les cordes

Ana Rosa Quintana és una de les dones mediàtiques més conegudes al nostre país. Una periodista madrilenya que a més de ser presentadora, exerceix com a empresària de la comunicació espanyola. Té tres fills, Álvaro Rojo, fruit de la seva relació amb Alfonso Rojo, i els bessons Juan i Jaime de Juan Muñoz.

Tot i això, Ana Rosa ha tingut tanta repercussió mediàtica que cap dels seus fills vol estar en contacte amb la premsa. Sobretot Álvaro, que malgrat haver arribat a l'altar amb la seva parella el 2016, va aconseguir esquivar tots els focus.

Qui no coneix l'autèntica Ana Rosa Quintana?

La reina de la televisió porta exactament 18 temporades seguides emetent el seu programa, El Programa de Ana Rosa. Un espai que va veure la llum per primera vegada l'any 2005. Des d'aleshores, Ana Rosa ha estat una de les protagonistes televisives més grans gràcies a Telecinco.

Foto d'Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana ha tornat a conduir el seu estimat programa | Telecinco

Cal esmentar, que al nostre país El Programa de Ana Rosa és un dels líders més grans que existeixen, ja que ronda el 18% d'audiència. Quan la periodista exposa la seva vida més íntima i personal o, per contra, es mulla en alguna notícia, es converteix ràpidament en notícia.

La protagonista té tres fills, Álvaro Rojo fruit de la seva relació amb Alfonso Rojo, i els bessons Juan i Jaime de Juan Muñoz. Aquests últims han volgut portar una vida pràcticament anònima, malgrat haver-los vist alguna vegada posar amb els seus pares.

Ana Rosa Quintana, recordem, que al seu mateix programa va tenir una xerrada amb Toñi Moreno. En aquesta van poder tractar el tema dels seus respectius embarassos, on la periodista va comentar que ho va passar fenomenal i que no va tenir cap mena de mareig ni res.

Els fills d'Ana Rosa Quintana

El primer nen que va tenir Ana Rosa Quintana amb el seu primer marit, Alfonso Rojo, és Álvaro. I temps més tard va tenir els bessons, Juan i Jaime Muñoz.

Foto de la família d'Ana Rosa Quintana
Fotografia d'Ana Rosa Quintana amb el seu marit, Juan Muñoz, i els seus dos fills durant una comunió a Sotogrande | GTRES

Són persones a qui la premsa i els focus no els interessa, per això van prendre la decisió d'estudiar fora d'Espanya. Algunes hipòtesis esmenten que viuen a Londres i que no volen ser famosos ni estar exposats tant ells com la seva vida a l'opinió pública.

Segons han confirmat alguns mitjans de comunicació, Ana Rosa Quintana «ha aconseguit mantenir la seva privadesa al marge de la seva exitosa carrera. I, ara, els dos joves ja han decidit com volen viure: fora del focus».

També afegeixen que «no seguiran els passos de la seva mare i tenen la referència del seu germà gran, Álvaro Rojo Quintana, que sempre s'ha pogut mantenir en un segon pla».

Ningú coneix qui és Álvaro

El gran dels germans té el nom d'Álvaro, té 36 anys i és advocat especialista en Dret Penal i Penitenciari. A més a més, es diu que és un jove que no vol tenir cap relació amb la premsa, perquè ja en té prou amb la seva mare.

Com ja hem comentat anteriorment, el fill gran d'Ana Rosa no vol cap mena de contacte amb els mitjans de comunicació. De fet, és tal el seu hermetisme que al casament amb Ana Villarubia va aconseguir esquivar tots els focus.

Cal recordar que Álvaro va ser llavors una mica més conegut mediàticament després de la sentència imposada per Ana Rosa Quintana al portal Diario Gol. I tot això per intromissió il·legítima en el dret d'imatge i vulneració d'honor després d'uns titulars enganyosos.

Per aquest motiu, la col·laboradora de Telecincoels va portar directes als tribunals de la mà del seu fill, a qui vam poder posar cara després de la seva victòria.