Imatge de Raquel Mosquera plorant.

Raquel Mosquera toca fons a l'entrevista en què pretenia enfonsar Rociíto: «Porca»

Raquel Mosquera ha tornat al 'Deluxe'

Raquel Mosquera ha decidit tornar a la televisió per respondre a totes les acusacions que Rocío Carrasco ha abocat contra ella.

Disposada a plantar cara i deixant clar que no té por de la seva exfillastra, la perruquera ha aparegut al Deluxe disposada a reafirmar-se en la seva versió.

«Parlaré també en nom de Pedro Carrasco, perquè no s'ha dit la veritat», advertia Rocío al seu documental.

Primer pla de Raquel Mosquera
Raquel Mosquera torna a enfrontar-se al seu passat | Telecinco

A més, acusava l'exdona del seu pare de no haver-li donat cap de les pertinences que més valor sentimental tenen per a ella.

Va ser una entrevista on des d'un primer moment la tensió es va fer més que present. De fet, Jorge Javier Vázquez la titllava de mentidera poc després de trepitjar el plató del Deluxe.

«La meva família m'ha dit que m'estic ficant a la gola del llop», assegurava Mosquera. La vídua de Pedro Carrasco no es tallava a l'hora d'acusar el presentador de protegir Rociíto.

Muntatge fotogràfic de Raquel Mosquera i Pedro Carrasco.
Raquel Mosquera ha carregat contra Rocío | CatalunyaDiari

Fins i tot ha imposat diversos vetos a col·laboradors del programa que no volia veure, entre els quals hi havia Jimmy Giménez Arnau o Carmen Borrego. Davant d'això, el presentador acusava la seva convidada de «no deixar treballar el programa».

Jimmy, en concret, era el que més molest es mostrava amb el que havia explicat Raquel sobre la seva amistat amb Pedro Carrasco.

De fet, perdia els nervis del tot i l'anomenava 'porca'. En aquell moment, la perruquera amenaçava de cancel·lar l'entrevista i de trucar al seu advocat si no rebia una disculpa immediatament.

Raquel Mosquera arriba al 'Deluxe' disposada a desmentir Rocío Carrasco

Finalment, Mosquera acceptava seure a plató, però les seves constants contradiccions no han acabat de convèncer ningú.

Tot i això, les opinions sobre aquest tema han estat molt significatives. Les xarxes s'han incendiat i posicionat novament en un bàndol o altre.

Molts espectadors han acusat Jorge Javier i els seus col·laboradors de posicionar-se al costat de Rociíto i d'atacar Raquel.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Raquel Mosquera i Pedro Carrasco, una parella feliç? | Telecinco

«Dèspota, gens objectiu…», han carregat contra el presentador. «Jorge ja ha complert la seva funció i hauria de deixar pas a altres periodistes neutrals no tan obsessionats amb un mateix tema».

«És una vergonya que després de tots els documentals de Rocío Carrasco permetin que aquesta senyora, per dir-li d'alguna manera, s'assegui aquí a mentir, sense proves ni res. Vergonyós!», advertien.

Però, d'altra banda, n'hi ha que també consideren que des de Telecinco no han fet bé la seva feina i no han aconseguit el seu objectiu, que era desmentir Raquel Mosquera.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
Raquel Mosquera ha acaparat el documental més vist de la televisió | Mediaset

«Tant Jorge Javier com els col·laboradors estan fent una entrevista pèssima a la perruquera mentidera», apunten. «Hi ha material de sobres per desmuntar-la punt per punt i, en lloc d'això, s'enreden en ximpleries».

De moment, Mosquera s'ha negat a incidir en cap tema, excusant-se en les mateixes històries del passat, cosa que ha acabat confonent l'audiència, que comença a posar en dubte les seves paraules.

«Ni respon, ni diu una veritat. Les proves que aporta són fotografies de 10 anys de relació». sentencien. «L'únic que ha demostrat aquesta senyora és que sempre l'han mogut els diners».

De moment, queda clar que Rocío segueix posant Raquel Mosquera al mateix sac que la resta dels seus familiars. De fet, l'acusava d'haver actuat per maldat i de fer-se la ximple a la televisió.