Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco revela qui es casarà amb la seva germana

David Flores Carrasco confirma que la relació és seriosa

David Flores Carrasco es troba vivint el seu millor moment perquè s'ha adonat que els mitjans ja no en parlen tant. Sempre ha estat anònim, però la seva mare el va situar a primera línia durant l'emissió d'un documental de màxima audiència. Així doncs, la seva vida va canviar, però sempre va comptar amb l'ajuda de Rocío Flores, que coneix la televisió millor que ell.

El fill de Rocío Carrasco li ha revelat al seu cercle privat qui és l'afortunat que es casarà amb la seva germana. I és que, la 'influencer' ha concedit una entrevista a Fiesta i ha anunciat que té intenció de vestir-se de blanc. De fet, la presentadora del programa es quedava tan sorpresa que no va saber fer-li més preguntes, motiu pel qual hi ha tants dubtes.

Foto de Manuel Bedmar i Rocío Flores.
David Flores Carrasco dona suport als dos enamorats| Europa Press

David Flores sap que Rocío està molt enamorada de Manuel Bedmar, el seu xicot de sempre, i serà ell qui aconsegueixi casar-s'hi. «Estic preparada per al meu casament», comentava la filla d'Antonio David amb un somriure a la cara. Tanmateix, recordem que la parella ha hagut de fer front a molts obstacles perquè l'ombra de la infidelitat sempre ha estat present.

El seu germà, però, sap quina estratègia ha portat la seva familiar: ser discreta i portar l'assumpte de manera privada, no fer-ho públic. Aleshores era col·laboradora d'El Programa de AR i va assegurar que no tractaria el tema per protegir el seu xicot. Tot i això, ara sabem per què ho va fer: confia tant en ell que fins i tot vol casar-se, encara que no hi ha cap data damunt la taula.

David coneix perfectament com és Manuel, passen molt de temps junts perquè són pràcticament veïns. Resideix a la casa familiar, amb Olga Moreno i Lola Flores, per tant, la seva vida no ha canviat després de la separació del seu pare. Continuen sent un clan unit i feliç, així que el casament de la col·laboradora serà un esdeveniment molt esperat.

David Flores Carrasco continua assimilant la notícia

David Flores sap millor que ningú qui és Manuel, ja que ha estat al seu costat en els pitjors moments i mai l'oblidarà. La premsa els va agafar abraçant-se el ple documental de Rociíto, quan la filla de Rocío Jurado va acusar el seu pare de ser «un maltractador». En aquell moment la seva vida va canviar i Bedmar hi va ser per ajudar-lo, mai li ha donat l'esquena.

Primer pla de David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco és feliç al costat dels seus | Europa Press

El germà de Lola Flores està encantat amb la notícia que ha donat Rocío, encara que això no vol dir que no l'hagi sorprès. No hi ha cap dubte: serà l'esdeveniment més comentat de l'any i hi podrà guanyar molts diners. Qualsevol revista, Semana és la seva publicació de capçalera, estaria encantada de comprar aquesta exclusiva.

A més a més, David tindrà un paper molt especial en aquestes noces, però de moment se'n coneixen molt pocs detalls. La núvia diu que està preparada per al gran moment, tot i que se segueix mostrant prudent. Primer vol resoldre diversos assumptes pendents: com ara la seva relació amb Olga Moreno.

David Flores Carrasco es manté ferm

David Flores sap que la seva germana ha tingut problemes amb Olga, la segona mare de la família, però ell es manté ferm. És conscient que l'empresària ha comès errors, però mai ha obrat amb mala intenció. «La meva família és el primer», recorda la filla de Rociíto durant la seva entrevista a Fiesta.

Emma García s'ha quedat realment sorpresa, ja que no esperava que Manuel Bedmar fos tan de debò. Formalitzaran la relació més aviat que tard i no només això: tots dos volen ser pares joves. Així que, no seria estrany que anunciessin una doble exclusiva ben aviat.