Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores

Rocío Flores posa data a les noces i deixa clar a qui convidarà

La 'influencer' es pronuncia sobre el seu futur enllaç

Rocío Flores sorprenia tothom dissabte passat abordant un tema tan personal com el seu possible casament. Per primera vegada, la filla d'Antonio David parlava obertament sobre un possible enllaç amb el seu xicot, Manuel Bedmar. De fet, va encarregar-se de posar-hi data i d'aclarir qui serien els convidats.

Després de sis mesos apartada de la televisió, la 'influencer' reapareixia en un programa. Va intervenir en directe a Fiesta amb Emma García just abans de debutar com a presentadora d'un esdeveniment a Barcelona. Així, no va fugir de cap qüestió, mentre intentava contenir els nervis típics d'una estrena.

Rocío debutava en una plaça molt complicada. L'encarregada de fer-li les preguntes era la parella del seu pare, Marta Riesco, que s'hi va mostrar molt propera. Durant un temps havien trencat la seva relació, però sembla que han aconseguit guarir algunes de les ferides.

Hi havia interès per conèixer com estava portant els nous idil·lis del seu pare i Olga Moreno. Té clar que «si el meu pare és feliç amb tu (en al·lusió a Marta) i Olga és feliç amb Agustín, perfecte». Se la veia especialment nerviosa, ja que en qüestió de minuts exerciria com a mestra de cerimònies.

Explicava que estava «supernerviosa, no he demanat consell a ningú, m'he deixat portar fins a aquestes últimes hores. Espero estar a l'altura», afegia la noia.

Imatge de Rocío Flores posant a un 'photocall'
Rocío Flores va debutar com a mestra de cerimònies en una gala | GTRES

Després de mig any apartada dels plats hi havia interès per conèixer a què es dedicava ara. «He estat de vacances, a les xarxes socials, tinc un projecte per al 2023 i segueixo estudiant», va explicar. Pel que fa al pla que té per al proper any, va preferir guardar-lo en secret.

I és que, Rocío Flores indicava que «no puc comentar res del projecte perquè les coses surtin bé, no cal dir res». Això sí, va aclarir que era una cosa totalment aliena a la televisió.

Respecte a un possible retorn als programes, va intentar esquivar la pregunta. El que més la preocupa en aquests instants és «pensar en mi, vull anar a poc a poc». Tot i que ja no té els ingressos d'aquest mitjà, no falten les oportunitats laborals a través d'altres canals com les xarxes.

Una cosa que desitja tothom és que la 'influencer' arribi a fer les paus amb la seva mare algun dia. Tot i això, sembla una cosa molt llunyana davant l'escàs interès que mostres les dues parts. Quan se li qüestiona sobre un possible acostament, ella ho té clar.

«El que necessito és estar tranquil·la. Estic força al marge del que diu la meva mare, però ho porto malament, com qualsevol filla ho portaria», va apuntar. Tot i que ara totes les crítiques de Rociíto es concentren en la família materna, tampoc sembla que li estigui agradant gaire el seu comportament.

Rocío Flores se sent preparada per casar-se

Rocío Flores no va esquivar les preguntes que se li van plantejar des del plató de Telecinco. Per exemple, Emma García va voler saber si estava preparada per a un possible enllaç matrimonial del seu pare. «Estic preparada per al meu casament, si és que arriba», va admetre entre rialles.

El que no se sap és si entre els convidats hi hauria Olga Moreno, amb qui manté una relació una mica estranya. Després de molt de temps al seu costat, sembla que s'han anat distanciant a conseqüència del que ha passat recentment. Així, confirmava que «és una persona molt important a la meva vida, les relacions passen per alts i baixos».

Imatge de Marta Riesco fent-li un petó al cap a Rocío Flores durant una entrevista en directe
Marta Riesco va ser l'encarregada d'entrevistar Rocío Flores abans de l'esdeveniment | GTRES

Va continuar dient que com que «ja es va encarregar ella de dir, no estem en el millor moment». Pel que fa a la possibilitat de reprendre la relació, assenyalo que «Olga és la mare de la meva germana, la meva família és el primer».

No obstant això, Rocío Flores ja va advertir que la seva preocupació més gran en aquests instants és ella mateixa. Per aquest motiu, vol deixar de banda el seu entorn i centrar-se en els assumptes.