Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb les fotos d'Irene Urdangarin i d'Elionor

Irene Urdangarin disposada a fer el pas que preocupa a la seva cosina Elionor

Irene Urdangarin podria acaparar tots els focus

Des de la seva recent aparició pública, Irene Urdangarin és al centre de totes les mirades. La jove conquistava les càmeres i la premsa amb la seva bellesa. Però no només això, sinó que també ha demostrat ser una jove molt responsable i centrada que sempre ha estat al costat de la seva família, però sobretot de la seva mare, la infanta Cristina.

Tal ha estat la seva repercussió arran que es presentés al funeral de Constantí de Grècia, que fins i tot diversos mitjans internacionals en parlen. Així, la seva cosina Elionor, filla dels reis Letícia i Felip, podria començar a tremolar perquè li ha sortit una competidora força notable.

Imatge d'Irene Urdangarin
Irene Urdangarin té clar a què es vol dedicar. | Europa Press

Irene Urdangarin té disset anys i està decidint cap on enfocar el seu futur, i tot indica que la petita dels Urdangarin ho té força clar. I és que igual que, com ja està fent la seva altra cosina, Victòria Frederica, planeja dedicar-se a les xarxes socials i convertir-se en influencer. Irene està a punt d'acabar amb els estudis de segon de Batxillerat a l'Escola Internacional de Ginebra, on viu amb la seva mare.

Tot i que sembla que després la seva intenció és tornar a Espanya, o almenys la de la infanta Cristina, que hi està molt bolcada. «A Cristina li agradaria tornar a viure a Espanya, a Barcelona si pogués ser, però mentre Irene se centri, es quedarà a Ginebra», asseguren fonts properes. «Res la lliga ja a Suïssa, ni tan sols la feina, que pot fer a distància, com fa la de La Caixa».

Irene Urdangarin, la nova estrella de la família reial

Segons indiquen mitjans com Vanitatis, Irene Urdangarin és una autèntica apassionada de la moda, per la qual cosa vol enfocar la seva carrera en això i en les xarxes socials. «Ha baixat el rendiment acadèmic», al·leguen. «I la possibilitat de dedicar-se a la moda li ronda el cap».

Una cosa amb què la seva mare no acabaria d'estar d'acord, ja que considera que Irene s'hauria de dedicar a una cosa més seriosa. A més, per si no n'hi hagués prou, la situació familiar no és la millor. I és que el divorci d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina continua fent parlar.

Imatge d'Irene Urdangarin amb Victòria Frederica
Irene Urdangarin vol seguir els passos de la cosina Victòria Frederica. | EUROPA PRESS

«Hi ha qüestions internes familiars... La infanta Cristina és la que sap per què no se separa del seu marit i aprofundir-hi, és pitjor», insinuen.

Pel que sembla, la germana del rei Felip s'està veient obligada a passar-li una pensió de ni més ni menys que vuit mil euros al seu ex, mentre que ell segueix passejant-se amb la nova xicota. Tot perquè Iñaki es mantingui en silenci i no destapi tots els draps bruts de la família reial. I és que ofertes no n'hi falten, arribant a oferir-li fins a dos milions d'euros per publicar les memòries.

Cosa que pretenen evitar tant sí com no, encara que Urdangarin no només demana diners, sinó que també té intenció de quedar-se amb algunes propietats.

Foto d'Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i els seus fills.
Irene Urdangarin sap que el seu pare no sols demana diners, sinó també propietats. | GTRES

«A hores d'ara no hi ha cap acord de divorci. La qüestió està complicada perquè l'últim gest el vam tenir recentment quan Iñaki Urdangarin es va presentar a la casa de Baqueria», asseguren. «Una casa que ell vol dins de l'acord del divorci. Vol per a ell aquesta propietat, per això es va presentar a aquesta casa... Urdangarin no només ha demanat diners perquè pugui viure, sinó també diversos immobles».

I és que la pregunta que tots es fan és: «Amb quina amenaça per demanar tanta cosa? Has de tenir alguna cosa per demanar tant». D'aquesta manera, la infanta ho tindria força complicat i la situació també ha acabat afectant els seus fills, que vulguin o no estan atrapats enmig del conflicte.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!