Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin ja no és com recordaves: el seu inesperat canvi físic

Irene Urdangarin sorprèn tothom durant la seva última aparició pública

Irene Urdangarin, la filla petita d'Iñaki i la infanta Cristina, ha reaparegut. La noia va abandonar Espanya sent una nena i ara hem pogut comprovar que s'ha convertit en una dona. Han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure imatges seves. Per això, a la seva darrera aparició està gairebé irreconeixible.

Irene se'n va anar a viure amb la seva mare a Ginebra, Suïssa, el 2013, quan només tenia 8 anys. Des d'aleshores, poques són les fotografies en què ha aparegut, gairebé sempre amb la seva família. L'últim cop que va aparèixer en públic va ser a la celebració de l'aniversari de la seva tieta, la Infanta Helena, el 20 de desembre passat.

Demostrant la bona relació amb la seva família materna, Irene va anar a un concert a l'Auditori Nacional amb la seva mare, la seva àvia, la reina emèrita Sofía i la seva tieta àvia, la Princesa Irene. Allà, Irene va mostrar quin és el seu estil després de molt de temps sense deixar-se veure en públic. Irene portava una jaqueta negra de cuir, una llarga cabellera rossa recollida en una cua i unes originals arrecades daurades.

Aquesta aparició d'Irene va ser comentada per molts mitjans, que van qualificar la jove com una futura 'it girl'. Fins i tot n'hi ha que especulen sobre si eclipsarà la seva cosina, Victòria Frederica. La filla de la infanta Helena, amb més de 200.000 seguidors aInstagram, és tota una 'influencer' buscada per grans firmes i present en molts esdeveniments.

Victòria Frederica i la seva cosina Irene Urdangarin
Irene Urdangarin es porta molt bé amb la seva cosina Victòria Frederica | Europa Press

 

Irene ha anat a Atenes a acomiadar-se de Constantí de Grècia

Però, ha estat al funeral de Constantí de Grècia on hem pogut veure com ha canviat la neta dels reis emèrits. La jove ha viatjat amb la seva mare i els seus germans fins a Atenes per acomiadar el germà de la senyora Sofia. Allí ha coincidit amb membres de la Família Reial, els seus oncles Felip i Letícia, els seus avis, la infanta Helena i els seus cosins Froilà i Frederica.

A la seva aparició pública, la neboda de Felip VI ha estat en un segon pla, juntament amb els seus germans i amb els seus cosins. Destaca com s'ha acostat, davant de tanta expectació, a la seva cosina Victòria Frederica, molt més acostumada a les càmeres i a actes públics que ella. Molt alta i estilitzada, ha sorprès el canvi físic d'Irene.

Família Urdangarin
Són poques les imatges que hi ha d'Irene Urdangarin des que va marxar a viure a Suïssa | GTRES

Ha aparegut amb la cabellera deixada anar pentinada, amb ratlla al mig, maquillada i amb discretes arrecades. Totalment vestida de negre, com la resta de família, Irene portava un abric tres quarts, bossa i sabates de taló. Un 'look' amb què demostra la seva elegància i bon comportament en un acte com el funeral al qual ha assistit.

 

Molt centrada en els estudis

Irene està centrada en els estudis que finalitza aquest mateix any. Estudia a Ecolint, un exclusiu col·legi internacional de Ginebra, Suïssa. No se saben quins són els seus plans més immediats aquest any que farà els 18 anys, però se suposa que començarà els seus estudis universitaris fora d'Espanya.

Irene Urdangarin i reina Sofia
Irene Urdangarin està molt unida a la seva àvia, la reina Sofia | España Diario

Persones del seu entorn asseguren que la noia té un caràcter molt similar al d'Iñaki: «És molt tímida, però quan té confiança es deixa anar i és graciosa. És una noia molt educada i prudent, sempre espera abans de parlar, característica que ha heretat de la seva mare. Està molt unida a la infanta i a la seva àvia Sofia, amb qui és superafectuosa».

La celebració del seu 18è aniversari serà una data clau per saber si Irene mantindrà la discreció o preferirà acostar-se més als mitjans, com ha fet la seva cosina Victòria Frederica.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp