Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin, muda en saber què els espera a les seves cosines la nit de Nadal

A Zarzuela ja ho tenen tot llest

Només queda un dia perquè comenci la voràgine del Nadal i la Família Reial ja ho té tot preparat per gaudir d'aquestes dates tan assenyalades. Les cosines d'Irene Urdangarin podran gaudir d'un menú exquisit per al sopar de la nit de Nadal, a l'abast de molt pocs.

Segons ha pogut saber la premsa, aquest any serà una nit de Nadal molt íntima. Al sopar del dia 24 només hi seran presents els monarques amb la princesa Elionor, la infanta Sofia i Paloma Rocasolano, la mare de la reina.

A Zarzuela ja ho tenen tot llest per a la nit de Nadal

Tothom sap que la reina Letícia segueix una dieta molt estricta per mantenir la seva figura. Tot i això, en unes dates tan assenyalades es permet prendre algunes llicències. El menú per a la nit de Nadal ha estat escollit i revisat per ella mateixa, on podran gaudir d'una gran varietat de plats.

Foto de la Família Reial, Felip, Letícia, Elionor i Sofia fa anys.
La Família Reial ja ho té tot preparat per gaudir de les festes de Nadal. | Europa Press
 

Segons revela la revista Lecturas, el menú constarà de diversos entrants, entre ells: púding de marisc, pernil ibèric o foie gras. Com a plat principal, podran escollir entre gall dindi farcit de verdures o salmó fumat.

D'altra banda, les postres han estat escollides per a la mare de la reina. El mitjà anteriorment esmentat confirma que podran triar entre fruita o gelat amb sabor de cafè, ja que és el predilecte de Paloma Rocasolano.

Aquest serà el menú que prepara el servei reial i que estarà llest abans del sopar, perquè tot l'equip pugui marxar a les seves respectives llars.

Un menú que gaudiran molt les cosines d'Irene Urdangarin. Tot i això, la filla de Cristina de Borbó afronta una nit de Nadal que no té res a veure amb la de la princesa Elionor i la infanta Sofia.

Aquest serà el primer Nadal que Cristina passarà després de la seva separació amb Iñaki Urdangarin. Segons ha transcendit a la premsa, Iñaki passarà la nit de Nadal a Vitòria amb la resta de la seva família, que han estat el seu gran suport durant aquests mesos tan convulsos.

També s'espera que Ainhoa Armentia estigui present en aquesta celebració. A les últimes fotografies de la parella es va deixar entreveure que la relació seguia endavant i estaven millor que mai.

Per altra banda, Cristina de Borbó té diverses opcions per gaudir d'aquestes dates tan assenyalades. La mare d'Irene Urdangarin les podrà passar amb la seva germana Elena a Madrid, com ja ha fet altres vegades. Tot i que també a Barcelona amb els seus fills.

El Nadal d'Irene Urdangarin

Tot i que la jove continua vivint a Ginebra, on es troba finalitzant els seus estudis, és molt probable que Irene Urdangarin aprofiti aquestes dates tan assenyalades per reunir-se amb els seus germans. La noia manté una estreta relació amb Pablo, Miguel i Juan.

Foto d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina amb els seus fills caminant pel carrer.
Els germans d'Irene Urdangarin mantenen una relació molt estreta. | GTRES
 

Tot i que estan repartits, ja que cadascú viu en una part diferent, els germans sempre ha tingut una unió molt forta. A més a més, tots han estat molt protectors amb la petita de la casa: Irene Urdangarin. Sobretot, durant aquest últim any, on la pressió mediàtica per la vida amorosa del seu pare ha fet parlar molt i ha acaparat tots els titulars.

En els últims temps, els fills d'Iñaki Urdangarin han estat donant-se suport els uns als altres després del divorci dels seus pares i amb tot l'enrenou arran de la seva relació amb Ainhoa Armentia.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp