Foto de Luis Pliego, director de 'Lecturas', somrient i mirant a càmera.

Luis Pliego: 3 coses que ningú sap del director de 'Lecturas'

Luis Pliego té en el seu poder informació molt valuosa

Luis Pliego dirigeix un mitjà de comunicació molt important: la revista Lecturas, una publicació emblemàtica per al món rosa. Té molt de poder, però és un gran desconegut per al gran públic perquè gairebé no es parla d'ell. L'última persona a fer-ho va ser Terelu Campos, que li va demanar que matisés una informació sobre la seva família.

Luis Pliego amaga tres secrets que ningú no sap. El primer és que és íntim amic del clan. A Terelu li ha donat un bloc a la capçalera i a Carmen Borrego la contracta sempre que hi ha una notícia d'interès. L'última cosa que ha fet amb ells és anunciar l'embaràs de Paola Olmedo, una notícia que ha provocat una tempesta dins del clan.

Fotomuntatge de Terelu Campos i Carmen Borrego somrient.
Luis Pliego té molta informació. | CatalunyaDiari
 

Luis va continuar investigant pel seu compte i va descobrir que Paola no es parla amb Carmen, una informació que va treure a la llum. La mare d'Alejandra Rubio li va demanar públicament que deixés clar que Borrego no s'havia endut ni un euro amb aquesta trista notícia. I Pliego va emetre un comunicat a les seves xarxes socials explicant que la seva font no era ningú relacionat amb les Campos.

Luis ha treballat amb els grans i té una virtut especial per reconèixer el talent, per això col·laborava amb Mila Ximénez. La sevillana escrivia un altre bloc a la seva revista i era un dels continguts més llegits de la setmana. El català es va adonar que Mila redactava millor que qualsevol periodista i va decidir donar-li un lloc fix a la redacció.

El director de Lecturas sempre ha amagat una cosa que ara ha sortit a la llum, el seu segon secret: va dirigir un mitjà només sortir de la universitat. Va començar de becari a El Periódico de Catalunya i es va esforçar tant que no va trigar a ser el cap de la redacció. Això ha fet que tingui molt bons contactes i és on neix la seva tercera curiositat: coneix la reina.

Luis Pliego, convidat a casa de la reina Letícia

Luis és una persona tan important que la seva presència ha cridat l'atenció dels reis d'Espanya, especialment de Letícia. Ha assistit a diverses recepcions reials i hi ha moltes fotos publicades que demostren que coneix força bé la reina. Una de les seves col·laboradores, Pilar Eyre, és experta en la Casa Reial, potser d'allí li ve la inspiració.

Foto de Luis Pliego a un plató de televisió.
Luis Pliego ha col·laborat en alguns programes. | RTVE
 

Pliego ha estat testimoni d'esdeveniments històrics que ningú no oblidarà, com, per exemple, de la separació d'Olga Moreno. El seu mitjà va anunciar l'entrevista en exclusiva i, en un primer moment, va rebre moltes crítiques per part dels seguidors d'Antonio David. El van acusar de mentider, però el temps ha demostrat que tot el que publica és veritat.

El català és molt amic de Jorge Javier Vázquez i també hi ha fotos que demostren la seva entranyable relació. Tots dos controlen el panorama del cor millor que ningú i són catalans, per això tenen tanta complicitat. A més, molts continguts que surten a Sálvame després es publiquen a Lecturas i viceversa.

Luis Pliego està enemistat amb algú de Sálvame

Luis va descobrir Belén Esteban i va ser un dels primers a donar-li una oportunitat, però va passar alguna cosa entre ells. Se sap poc d'aquest desacord, però 'La princesa del pueblo' ha assegurat que ja no compra la publicació. Ara ven totes les seves exclusives a la competència: a Semana.

Pliego és l'autor de grans notícies, com ara la ruptura entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera. Li va demanar a Mila Ximénez que fes una entrevista i la col·laboradora va descobrir el conflicte familiar. Això va passar fa dos anys i continua sent d'actualitat, una cosa que demostra el gran talent del director.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp