Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin, de pedra: el secret que el seu avi li ocultava des que era petita

Irene Urdangarin acaba d'assabentar-se del gran secret de Joan Carles

Irene Urdangarin s'ha convertit en una de les grans esperances de la família reial i això que mai no ha concedit cap entrevista. Segons ha sortit publicat, tant ella com els seus germans acaben de descobrir que el seu avi amaga un gran secret. El periodista Jaime Peñafiel assegura que li falta una part del cos: un testicle que va perdre en una caiguda a la neu.

Irene Urdangarin desconeixia tot això i, seguint els detalls aportats per fonts fiables, està molt sorpresa. Diuen que és profundament discreta i vergonyosa, així que no perdrà el temps a contrastar aquesta informació amb el rei emèrit. Els fills de la infanta Cristina estan realment sorpresos i sí que han comentat la notícia entre ells.

Irene gaudeix d'una estupenda relació amb els seus germans, especialment amb Pablo, que també ha guanyat molta popularitat. Tot i que els seus pares han protagonitzat polèmiques importants, ells tenen una reputació excel·lent. Sobretot Pablo, que exerceix de portaveu de la família en les situacions delicades, com ara després de l'aparició d'Ainhoa Armentia.

Primer pla del rei Joan Carles
Irene Urdangarin s'ha assabentat de tot | GTRES

Ara, gràcies a la nova portada de la revista Pronto, Irene ha descobert una cosa molt estranya al cos del seu avi Joan Carles. El monarca va tenir un accident mentre esquiava a Gstaad i va perdre un testicle, dada que només coneixia el seu cercle més privat. Jaime Peñafiel ha escrit un article sobre «les primeres vegades» de l'emèrit i la notícia ha sortit a la llum.

Urdangarin i la seva família, sempre atenent les dades publicades, han comentat aquesta curiositat en to jocós. El que té una relació millor amb l'emèrit és Pablo, perquè la resta de fills de la infanta té una vida completament diferent. Cristina viatja amb certa freqüència per veure el seu pare, però els nens no poden seguir-la i fa un temps que n'estan allunyats.

Irene Urdangarin ha elegit i creu que no s'equivoca

Irene vol mantenir el contacte amb Joan Carles, però sap perfectament que està enfrontat amb la reina emèrita. Sofia s'ha encarregat de cuidar la relació amb els seus nets, per això gairebé tots estan al seu costat després dels últims esdeveniments. Cada cop es coneixen més informacions que deixen malament el pare de Felip VI i Sofia ha sortit guanyant en aquest enrenou.

Irene Urdangarin i reina Sofia
Irene Urdangarin té clara la seva postura | Catalunya Diari

Urdangarin desconeixia que el seu familiar va tenir un incident tan aparatós. De fet, no és el primer, en va tenir un altre de molt més greu. Peñafiel recorda que, quan Joan Carles era petit, estava manipulant una arma i sense voler va disparar el seu germà. L'antic rei tenia 18 anys i va ser un succés que va marcar la seva vida perquè suposadament el seu pare no va parar de recordar-ho.

La cosina d'Elionor i Sofia ha descobert, també gràcies a Pronto, que el monarca va tenir dos accidents més. Només treure's el permís de conduir va estavellar el cotxe i anys abans havia atropellat un ciclista. En aquell moment no tenia la llicència i va ser un gran escàndol, però la premsa no podia aprofundir més en aquest tipus de notícies.

Irene Urdangarin ja coneix el costat fosc de la família

Irene hauria mantingut una conversa amb els seus pares, ja que ells mai no li havien explicat el costat fosc de la família. Jaime Peñafiel creu que la vida del rei emèrit està carregada de «primeres vegades» que «no s'haurien d'haver produït mai». Han estat a l'ombra fins que els seus fidels seguidors han començat a qüestionar-ne la destresa.

Irene Urdangarin està impactada, però sap que ella no té res a veure amb el passat del clan. Té una vida completament allunyada del soroll mediàtic, ben al contrari de la seva cosina Victòria Federica. Tampoc no té res a veure amb Froilà, per això es porta tan bé amb la princesa Elionor.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp