Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin viurà el seu pitjor moment en 5 mesos i ha de preparar-se

Irene Urdangarin experimentarà un fort canvi a la seva vida

Irene Urdangarin està a punt de viure una de les pitjors etapes de la seva vida. En tan sols 5 mesos, la neboda de Felip VI experimentarà un canvi important en el seu dia a dia.

No hi ha cap dubte que aquest 2023 estarà marcat pels desafiaments que diversos membres de la Família Reial afrontaran en els propers mesos. Després d'un 2022 marcat per la separació dels exducs de Palma i la nova relació sentimental d'Iñaki, Irene Urdangarin afronta aquest nou any amb positivisme i amb l'esperança que la pau torni a regnar a casa seva.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Irene Urdangarin ho ha passat molt malament amb la separació dels seus pares | GTRES

Fa uns dies, Cristina de Borbó i el seu encara marit, Iñaki Urdangarin, es van convertir en notícia després que sortís a la llum la forta discussió que van mantenir, segons el Monarquía Confidencial, després de conèixer l'última petició de l'Audiència Provincial de Palma.

Segons va transcendir als mitjans de comunicació, aquest organisme va sol·licitar al Govern Balear el reemborsament dels 200.000 euros que els pares d'Irene Urdangarin van pagar de més en concepte de responsabilitat civil pel cas NóosPerò tot apunta que l'exjugador d'handbol no es va quedar gaire conforme amb la decisió que va prendre el jutge de donar-li a la dona els 68.479 euros que li corresponien.

Ara, i després de tot aquest enrenou, aquesta coneguda família s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades, i tot gràcies a Irene Urdangarin. D'aquí a cinc mesos, la noia haurà d'estar preparada per al que l'espera.

Irene Urdangarin haurà de prendre diverses decisions

Aquest 2023 serà un any d'inflexió per a Irene Urdangarin. Igual que la seva cosina Elionor, estan a tan sols un pas de fer-se més grans. La Princesa d'Astúries farà els 18 anys el proper 31 d'octubre, mentre que la filla de Cristina i Iñaki bufarà les espelmes i farà els 18 el proper 5 de juny.

Elionor i Irene Urdangarín
Irene Urdangarin i la princesa Elionor, a un pas de la majoria d'edat | CatalunyaDiari

I tot i que a l'hereva del tron espanyol encara li queden uns quants mesos per començar aquesta nova etapa de la seva vida, Irene Urdangarin no pot dir el mateix. La neta del rei emèrit estaria força a prop de començar a prendre una decisió en relació amb el seu futur, cosa que succeirà de forma molt diferent de la vida d'Elionor.

El proper mes de juny, la filla dels exducs de Palma passarà a ser més gran i, a partir d'aquell moment, Irene Urdangarin tindrà l'oportunitat de decidir què vol fer en relació amb els estudis. Actualment, la petita de la família està estudiant a un dels centres més exclusius de Suïssa, però, amb la majoria d'edat, podrà prendre la decisió de canviar el seu rumb.

Una altra de les qüestions que haurà de decidir és si vol seguir amb la discreció que l'ha caracteritzat fins ara. No seria la primera vegada que un membre de la família reial opta per exposar la seva vida més del compte. Un clar exemple serien els seus cosins Froilán i Victòria Federica que, des que van fer els 18 anys, han protagonitzat més d'un escàndol mediàtic.

Foto de Froilán, Victòria Federica i la Infanta Elena
Irene Urdangarin podria prendre com a exemple els seus polèmics cosins | ESPAÑA Diario

Tot i això, tot apunta que Irene Urdangarin seguirà el camí familiar i es posicionarà en un segon pla igual que van fer els seus germans Miguel, Juan i Pablo. I, malgrat que aquest últim s'ha convertit, en alguna ocasió, en el portaveu dels Urdangarin, el cert és que està molt centrat en la seva carrera esportiva com a jugador d'handbol.

Una altra opció seria que Irene Urdangarin decidís seguir els passos de Victòria Federica. Com ja va fer la seva cosina, podria ser que Irene intentés obrir-se un lloc al complicat món de les influencers, ja que, en les seves últimes aparicions públiques, ha deixat al descobert la seva passió per la moda.