Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin revela que els seus pares no es divorciaran i explica el motiu

Irene confessa la raó per la qual s'han plantat

Irene Urdangarin, la filla d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, s'ha assabentat del motiu pel qual els seus pares segueixen sense divorciar-se. I tot malgrat fer vides separades des de fa temps.

Irene Urdangarin no es creia quan ha confirmat que tant Iñaki com la infanta sembla que no tenen gens de pressa per fer formal la seva ruptura matrimonial.

S'ha sabut durant les últimes hores que fins al mes de juny del 2023 l'exgendre del rei emèrit i la germana de Felip VI continuaran sent marit i dona. Encara falta mig any més perquè s'executi un dels divorcis més mediàtics del país.

▶️ Vídeo del dia

El motiu no és cap altre que l'exparella ha deixat molt clar que no iniciaran aquest procés fins que Irene no faci els 18 anys.

Irene Urdangarin confirma que no es divorcien per culpa seva

Serà el pròxim 5 de juliol del 2023 quan la jove obtingui la majoria d'edat i quan, de manera definitiva, Iñaki i Cristina se separaran per sempre.

Aquesta informació ha estat revelada pel programa d'Antena 3Y ahora Sonsoles, en què han incidit en un assumpte concret.

Muntatge fotogràfic d'Iñaki Urdangarin i la seva filla Irene
Irene Urdangarin ja sap quin és el motiu pel qual els seus pares no fan el pas. | GTRES
 

I és que cap dels dos ha contractat encara un advocat per dur a terme aquest divorci. Tampoc no s'han estudiat, per ara, aquelles clàusules complementàries a les capitulacions matrimonials que es van fixar l'octubre del 1997. Van quedar marcades quan va tenir lloc el casament d'Iñaki i Cristina a Barcelona.

La veritat és que l'objectiu de tots dos és el benestar dels seus quatre fills, Juan, Pablo, Miguel i Irene. Ells van per davant de tot i, tot i que els tres primers fan carrera a diversos punts d'Europa, això és una cosa que encara no ha pogut fer la filla petita.

Irene Urdangarin ja sap la data del divorci més mediàtic

Els dos fills grans resideixen al nostre país i el tercer, al Regne Unit. Però Irene encara continua vivint a Ginebra amb la seva mare.

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin passejant
Iñaki Urdangarin es divorciarà de la seva dona el juny del 2023. | GTRES
 

El cas és que tots dos han volgut que Irene Urdangarin estigui més protegida que mai. No desitgen que l'afecti en el seu rendiment acadèmic a la prestigiosa escola Internacionale de la Route de Chene.

Per tant, per fi sabem que l'única raó per la qual aquest divorci no es duia a terme era per aquesta espera. El cas és que ja ha començat el compte enrere i aquest finalitzarà el juny de l'any que ve.

La relació familiar és bona a mesos del divorci

Per ara, també s'ha sabut, segons les paraules d'Alejandra Prat, que la relació és força cordial entre la família. I fa uns dies vam veure que Urdangarin era a Barcelona amb els seus tres fills grans.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin, al focus mediàtic. | Europa Press
 

Juan i Miguel van viatjar fins a la capital catalana on resideix Pablo, jugador del Barça d'handbol, per gaudir i passar temps en família.

Tots ells van ser vistos en un restaurant de Barcelona i qui hi era present van veure que l'ambient era distès i que van gaudir d'una gran vetllada.

Ara com ara, tant Urdangarin com Ainhoa Armentia, la seva parella actual, no s'han deixat veure en públic amb els fills d'Iñaki. Però tard o d'hora segur que tot canvia i el pare d'Irene Urdangarin i la comptable basca acaben per cedir i deixar que els fotografiïn amb la seva família.