Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin trenca el silenci i admet que allò dels seus pares ha canviat

La jove ja sap que els seus pares han pres una important decisió que marcarà un abans i un després

No hi ha dubte que per a Irene Urdangarin aquest any ha estat especialment demolidor. En primer lloc, va haver d'afrontar la sobtada separació dels seus pares, la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. Després va haver de veure com aquesta notícia va sortir a la llum quan es va descobrir que el basc mantenia una relació amb una altra dona, Ainhoa Armentia.

▶️ Vídeo del dia

A partir de llavors, la noia no va poder suportar la traïció del seu pare, de manera que, com van confessar alguns, «no podia ni veure'l». Tot i això, finalment la relació entre ells dos va tornar a ser la mateixa. De fet, es va demostrar que va ser així perquè la neta més petita del rei emèrit no va dubtar a passar uns dies de platja al costat del seu pare i dels seus germans.

Tot i això, ara, sembla que la situació familiar ha millorat considerablement perquè els pares d'Irene Urdangarin s'han retrobat a Suïssa per prendre una decisió molt important.

Irene Urdangarin, testimoni que els pares ja s'han separat

Sens dubte, Irene Urdangarin ha estat conscient que la relació entre els pares ha estat complicada per tot el que ha passat al llarg dels mesos. I és que només començar l'any 2022, saltava la bomba exclusiva que el basc tenia una relació sentimental amb l'advocada.

La veritat és que aquest festeig va suposar un dur cop per a la Infanta Cristina, ja que encara seguia casada amb el seu marit. Això sí, tots dos van decidir tallar en sec aquest escàndol i van anunciar la seva ruptura. «De comú acord, hem decidit interrompre la nostra relació matrimonial», començava així el comunicat que van transmetre. «El compromís amb els nostres fills es manté intacte. Atès que és una decisió d'àmbit privat, demanem el màxim respecte a tots els que ens envolten», tancava l'exmatrimoni.

Família Urdangarin
Iñaki i Cristina han pres una decisió pel bé dels seus quatre fills | GTRES

Tot i això, encara que la situació va ser summament complexa i tensa, tot sembla indicar que tots dos han aconseguit mantenir una relació cordial pel bé dels seus quatre fills. De fet, tant la filla del rei emèrit com l'exjugador d'handbol no van dubtar a passar uns dies d'estiu amb els fills a Bidart. Allí es van retrobar públicament per primera vegada després de la polèmica que va sorgir per la relació amorosa d'Iñaki Urdangarin amb l'advocada, quan encara aquest seguia casat amb la Infanta Cristina.

Després, novament, es van veure les cares a la vetlla d'un amic en comú, Eduardo Roldán, a Osca. Això sí, després d'assistir al funeral de l'exdirector i gerent de l'estació de Candanchú, tots dos van emprendre, una altra vegada, camins per separat.

Però ara, després de setmanes distanciats, l'exmatrimoni ha tornat a deixar les seves diferències de banda, una vegada més, per posar solució a la seva situació actual. I és que segons Vanitatis, el pare d'Irene Urdangarin s'ha desplaçat fins a Ginebra (Suïssa) per reunir-se amb l'exdona i la filla petita.

Una visita que fa saltar totes les alarmes, ja que tot sembla indicar que, finalment, ja signaran l'acta de divorci. La veritat és que Paloma García-Pelayo ja va anunciar a Cristina de Borbón, rota de amor, el documental que va emetre Telecinco, que això passaria al setembre. «Iniciaran els tràmits després de l'estiu. Em diuen que serà un divorci de mutu acord, si no passa res o hi ha alguna ordre que el canviï», va explicar la periodista.

Irene Urdangarin, atenta a les darreres notícies de la seva família

No hi ha dubte que aquesta firma de divorci arriba en el moment més inesperat per a la família reial per diversos motius. El primer pel recent aniversari de la reina Letícia, que va fer 50 anys el 15 de setembre.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin durant un acte.
L'exmatrimoni ja podria haver firmat el divorci | GTRES

D'altra banda, també aquesta trobada arriba en una complexa època per a Victoria Federica, cosina d'Irene Urdangarin. Tot just fa uns dies, saltava la notícia que la influencer va haver de ser operada d'urgència després de patir peritonitis, una malaltia greu que pot arribar a causar la mort. Tot i això, per sort, la filla de la Infanta Elena es troba estable i s'està recuperant.

Així mateix, també coincideix amb l'imminent retrobament del rei emèrit amb els reis Felip VI i Letícia, que assistiran al funeral d'Isabel II el proper 19 de setembre a Londres.