Primer pla de Pepe Navarro

Pepe Navarro decideix parlar del seu fill i assenyala el veritable culpable

Pepe Navarro parla sense embuts sobre Telecinco

La història de Pepe Navarro i la suposada paternitat d'Alejandro Reyes s'està retroalimentant als platós de televisió des de fa dècades. En una de les intervencions més recents del presentador al Deluxe, Pepe va aportar tota mena de proves per desbancar l'argument d'Ivonne Reyes.

Però aquesta entrevista de Navarro només va servir perquè Telecinco continués acarnissant el tema. I el que Pepe Navarro no va imaginar és que la seva intervenció se li giraria en contra. Després de la seva entrevista, el programa Sálvame va continuar indagant sobre el tema, amb Ivonne com a convidada o fins i tot una antiga parella del presentador.

Pepe Navarro declara la guerra a Telecinco

Un dels moments més tensos que es va viure va ser el mes d'abril passat. Pepe Navarro tornava a entrar en directe, però aquesta vegada a través d'una trucada telefònica. Va ser mentre Ivonne Reyes estava al plató de Viva la vida. El presentador va ser contundent, «Estic fart de les mentides d'aquestes farsants que es diuen Ivonne Reyes i Vanessa Martín. Són dues persones indignes i repugnants.[...]No sé com és possible que tinguin el morro i la cara de sortir a explicar tot el que expliquen. Tots sabem que és veritat», va comentar Pepe Navarro sobre les declaracions de les exparelles.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro i Ivonne Reyes segueixen en guerra | CatalunyaDiari

La tensió va anar en augment, en concret, quan Navarro va esmentar el tema de l'Operación Deluxe, «Telecinco ha arribat a un acord amb les persones que La Fábrica de la Tele ha anat investigant que en són gairebé 200.[...]Aquesta senyora (Ivonne Reyes) ha arribat a un acord perquè parli del que li dongui la gana», sentenciava Navarro.

Després d'això, la presentadora en aquell moment, Emma García, va intentar frenar-li els peus davant les suposicions de Pepe Navarro, «M'estic perdent, no sé de què estàs parlant. Si has entrat per fotre la bronca i per posar en evidència a Telecinco o per què», responia sorpresa Emma García. A què Navarro responia que «Estic parlant de les realitats, tant me fa Telecinco, Paolo Vasile i Manolito Villanueva, ja n'hi ha prou de prendre el pèl».

Ivonne tampoc no va voler romandre callada davant les paraules de Navarro. I una vegada que el presentador va acabar la trucada, la col·laboradora va respondre. «Es retrata ell solet. Un cop més demostra el tipus de persona que és. Ell mateix es defineix, el cavaller, l'elegant i el professional que és.[...]Aquí tothom té dret a parlar i nosaltres tenim dret a escoltar. Sincerament, no he entès què ha passat i per què ha entrat d'aquesta manera, i per què carrega contra un lloc on ell també ha estat parlant. Aquest tipus de coses m'emprenyen molt», confessava enfadada Emma García.

Pepe Navarro torna al focus mediàtic

Des de l'última topada de Pepe Navarro a Viva la vida, el periodista s'ha mantingut totalment allunyat del focus mediàtic. No ha volgut fer cap declaració durant tots aquests mesos. Principalment, perquè tot apunta que estava prenent mesures legals contra la cadena.

Primer pla de Pepe Navarro.
Pepe Navarro concedeix una entrevista en què parla de Telecinco d'una forma molt contundent | GTRES

Finalment, Pepe Navarro, en una recent entrevista per al Món, a l'emissora catalana RAC1, ha parlat sense pèls a la llengua. El presentador del Mississippi, qualificava Telecinco de ser «una cadena delictiva».

«Jo tinc una sentència del Tribunal Suprem que castiga Telecinco a pagar una quantitat determinada. I diu que van utilitzar la tècnica de manipulació de repetir una mentida una vegada i una altra fins a convertir-la en veritat», comentava el presentador. «Això ho feia Goebbels, és una tècnica nazi», sentenciava el veterà periodista.