Primer pla de Nacho Palau

Una amiga íntima de Nacho Palau ho explica tot i revela el seu estat

Desvelen l'estat real de Nacho Palau després dels darrers rumors

L'estat de salut de Nacho Palau millora per moments, i tot després que els últims dies l'escultor tranquil·litzava tothom a les seves xarxes socials. Afirmava que la seva situació anava millorant i agraïa el suport que li van mostrar els seus seguidors en aquests moments tan durs.

Nacho Palau, que va ingressar d'urgència després de rebre les tres primeres sessions de quimioteràpia, alarmava tothom. Ho feia quan el vèiem en una cadira de rodes amb el seu xicot Cristian Villela a la portada d'una revista.

Per sort, i després de la recomanació dels metges, el valencià va abandonar l'hospital Clínic de València per continuar recuperant-se a casa. S'havia de preparar per a les noves sessions de quimioteràpia que haurà de passar els propers mesos.

▶️ Vídeo del dia

Nacho Palau continua en ple tractament contra el càncer

El cas és que les últimes hores, algú que coneix molt bé Nacho Palau ha parlat a la inauguració d'una exposició a Madrid. Es tracta de la primera exposició que ha dut a terme Palito Dominguín, neboda de Miguel Bosé i coneguda per tots després de participar a l'edició de 2021 de Supervivientes.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau, més optimista després de passar-ho malament durant unes setmanes | Instagram @nachopalau

En aquest acte, la filla de Lucía Dominguín, actual concursant de Pesadilla en el paraíso, no va tenir problema a respondre les preguntes sobre l'estat de Palau. I la veritat és que ha estat molt franca en parlar-ne. L'exsupervivent ha sostingut que sempre ha tingut una gran relació amb què va ser parella durant 25 anys del seu oncle, Miguel Bosé. I, sense donar gaires detalls de l'estat del valencià, la noia ha confessat que Nacho està més optimista que fa uns dies.

Palito Dominguín parla clar sobre l'estat real de l'escultor

Tot i patir la primera baixada quan li van diagnosticar el càncer de pulmó fa tot just un mes, les paraules de Palito són esperançadores. La veritat és que reforcen encara més els missatges que ha compartit en xarxes socials el valencià en aquestes darreres dates.

La model Palito Dominguín, posant mirant a càmera en un photocall
Palito Dominguín parla sense embuts sobre l'estat de salut de l'ex del seu oncle | Mediaset

Palito s'ha referit a com l'escultor està afrontant la lluita contra el càncer. «Està súper positiu. He estat amb ell fa poquet. Amb ganes, amb positivitat de superar-ho tot i com ha d'estar», ha dit la noia després de veure'l per última vegada.

Palito manté contacte habitual amb ell i una d'aquestes trobades va tenir lloc dies abans d'entrar a Supervivientes. La noia va aprofitar per donar-li algun consell que li va valer per aconseguir una meritòria tercera posició. Ara, Palau té tot el suport de la jove mentre està passant aquests moments complicats de salut.

Palito opina sobre la seva mare després de debutar en un reality

«El conec des de petiteta, és súper afectuós, súper graciós i li tinc molt d'afecte», han estat les paraules de la noia sobre Nacho Palau.

D'altra banda, la gran absent d'aquesta inauguració va ser la seva mare, Lucía Dominguín, que es troba concursant a la famosa granja de Telecinco.

Foto de Lucía Dominguín a 'Pesadilla en el paraíso'
La filla de Lucía Dominguín ha parlat sobre el pas de la seva mare per Pesadilla en el paraíso  | Mediaset

Admet Palito que no ha pogut seguir gaire el programa en què participa la seva mare, perquè estava preparant tot el relacionat a l'exposició. Això sí, ha deixat clar que la seva mare «està encantada. Súper divertida. La veig com és ella, crec que està donant el que dona sempre i la veig súper bé, la veritat».

«Ella viu en una granja i quan em va dir això d'aquest reality li vaig dir 'està fet per a tu'. Em vaig dir, estarà genial», reconeix Palito. Així, posa en valor la seva mare, que finalment l'hem pogut veure en un reality de Telecinco després de moltes ofertes que va rebutjar temps enrere.