Primer pla de Carlos Herrera seriós.

Carlos Herrera confessa que ella no està igual perquè desconfia

Carlos Herrera sap que res ja no és igual

Carlos Herrera no ha tingut cap problema a confessar que una de les dones més rellevants del país ja no és la mateixa que abans. I és que, després de tots aquests anys, ha notat un gran canvi.

Aquest conegut locutor de ràdio fa més de 45 anys que es dedica al món de la comunicació. Durant tot aquest temps, ha tingut l'oportunitat de compartir espai amb grans figures del periodisme i de tenir importants vincles amb ells, tant professionals com personals.

Ara, i coincidint amb el 50 aniversari de la reina Letícia,  Carlos Herrera i diverses personalitats del país  han volgut donar la seva opinió sobre els inicis de la monarca consort dins la Casa Reial.

Imatge de Carlos Herrera seriós.
Carlos Herrera ha estat molt clar. | GTRES
 

I és que, segons ha confessat aquest periodista a la revista Semana, ha vist un gran canvi en la seva excompanya de professió des que, el 2004, va començar a formar part de la reialesa.

Carlos Herrera ho té molt clar

Carlos Herrera ha parlat obertament sobre el canvi tan radical que ha experimentat la reina des que va començar a formar part de la monarquia del nostre país.

I és que, segons ha explicat aquest famós locutor de ràdio, abans de conèixer el rei d'Espanya la seva vida era totalment diferent.

«Coneixia Letícia perquè la seguia a la televisió. Se la veia una dona discreta i aliena als protocols i normes habituals de la Casa Reial, que havia d'adaptar-se a la seva nova vida».

Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat
Carlos Herrera opina sobre el canvi que ha experimentat la reina Letícia. | Europa Press
 

«Actualment, veig unes diferències abismals amb aquella primera Letícia, una mica més brusca, menys continguda, i el més bo és que sempre ha tingut molta naturalitat»,  ha seguit relatant Carlos Herrera.

Segons el comunicador, la nostra monarca consort «s'ha refinat i ha controlat molt les seves expressions i sap perfectament quin és el seu paper. No vol ser una figura, treballa al costat del seu marit, perquè, precisament, el rei estigui reforçat».

▶️ Vídeo del dia

«Per a alguns, sempre serà una nouvinguda i, fins i tot, pot despertar un cert ressentiment al món de la Corona. Tanmateix, des del meu punt de vista, fa molt bé la seva feina».

Altres companys de Carlos Herrera opinen de la reina

Altres companys de Carlos Herrera  també han volgut compartir amb aquesta capçalera les seves opinions sobre Letícia. Una de les persones que, des del principi, va veure amb bons ulls la relació de la periodista i l'expríncep d'Astúries va ser Pedro Piqueras.

«Quan vaig saber que sortia amb Felip, em va semblar molt bé. Era una companya amb prestigi, funcionava molt bé, era una magnífica presentadora i entrevistadora. I ara la veig canalitzant el seu paper com a reina, molt seriosa i determinada a què la Corona triomfi», ha començat relatant el presentador d'Informativos Telecinco.

«Hi va haver un moment en què no se sabia com encaixaria a la Corona, amb algun problema amb la família del seu marit, però ara ho fa tot molt bé. D'ella, en destacaria la seva tenacitat i la seva intel·ligència», ha deixat clar el company de Carlos Herrera.

Susanna Griso somrient
La presentadora explica un moment que va viure amb la reina. | GTRES

 

Per a Susanna Griso, aquesta relació va ser tota una sorpresa. «Pocs mesos abans que es fes l'anunci oficial del compromís, ens van ajuntar per fer un reportatge per a ABC i recordo que vam parlar de la meva recent maternitat».

«Des d'aleshores, cada vegada que ens veiem, la reina em pregunta pels meus fills i se sap tots els seus noms. Un gest que li agraeixo… Actualment, superat el salvatge escrutini que va patir Letícia com a princesa, i ja com a reina, ha trobat el seu lloc».

«Va ser una excel·lent ambaixadora a la recent cimera de l'OTAN. Se'l veia particularment còmoda amb Jill Biden i, pel que m'expliquen, coordinaran bona part de la seva futura agenda».