Primer pla de Beatriz Trapote.

Beatriz Trapote aprofita que Víctor Janeiro no hi és i pren una decisió dràstica

Beatriz Trapote ha sorprès tothom amb la seva decisió

Beatriz Trapote fa diverses setmanes que està sola a cura dels seus tres fills perquè el seu marit, Víctor Janeiro, està participant a Pesadilla en el paraíso. Aquesta circumstància la té una mica sobrepassada, però no impedeix que estigui centrada a potenciar un negoci nou. Ens estem referint que ha posat per a llogar una casa rústica.

A la plataforma Airbnb és on la periodista té a disposició de qui li interessi aquest habitatge. El preu per nit? Supera els 100€.

Beatriz Trapote i el seu negoci immobiliari

La cunyada de Jesulín sabem que és empresària i té establiments dedicats a la bellesa. Però sembla que aquests i les corregudes d'ell no els són suficients per sustentar casa seva o simplement volen veure augmentada la seva economia molt més. I és que ara s'ha descobert que lloga un habitatge que tenen a la província de Cadis.

Villa Viruta és el nom que posseeix l'esmentat immoble, a disposició a Airbnb i que està al poble del Bosque. En aquesta plataforma se'n detalla que té dues plantes. I també es revela que es compon de saló, lavabo, cuina, bany complet, dues terrasses i dues habitacions.

Una imatge de la cuina de la casa de Beatriz Trapote
Beatriz Trapote llogarà 'Villa viruta' | Airbnb

Pel que sembla, entre els diferents llits de les cambres i els sofàs llits que posseeix permet albergar entre 6 i 8 persones. Així mateix, es destaca que és al costat de la piscina comunitària, que té fàcil accés i fins i tot compta amb una gran varietat d'equipaments per a qui s'allotgi amb nadons.

Imatge del menjador de la casa de Beatriz Trapote
Beatriz Trapote lloga una casa rústica molt completa | Airbnb

Una estada mínima de dues nits és la que s'exigeix per poder llogar aquest habitatge i el cost de cadascun és de 125 €.

Els hostes que s'han allotjat fins ara a la casa de Beatriz li han donat una puntuació mitjana de 5, la màxima. Ho han fet en destacar el confort i la neteja de l'immoble així com l'atenció oferta per la propietària en tot moment. Vaja, que és una amfitriona immillorable i que el negoci, que l'ha engegat recentment, li va molt bé.

Imatge de la piscina de la casa de Beatriz Trapote
La casa de Beatriz Trapote està molt ben ubicada | Airbnb

 

Beatriz Trapote guanya diners d'una altra manera peculiar

La dona de Víctor Janeiro sembla que, a més de dots de comunicació, té habilitats empresarials. Sí, perquè obviant els dos negocis esmentats, també està centrada en un altre que no ha dubtat a donar a conèixer a les seves xarxes socials. Ha explicat als seus seguidors que s'està guanyant uns diners extra posant a la venda roba que ja no fa servir per a diferents motius.

A la plataforma Micolet és on ha posat en marxa L'armari de Beatriz Trapote. Un espai on tota persona que ho desitgi pot adquirir a preus mòdics peces que aquella ha lluït en algun moment. Ens estem referint a camises, pantalons, vestits, faldilles i fins i tot sabates, algunes de les quals només va portar durant algun dels seus embarassos.

Però és que n'hi ha més. La que fos reportera també ha posat a la venda tota mena de peces que han pertangut als seus fills. Així es desprèn d'articles que ja no necessiten a casa alhora que es va embutxacant una bona quantitat de diners.

▶️ Vídeo del dia

I totes aquestes accions cal establir que han suscitat rumors. Sí, han provocat que s'estigui especulant amb la possibilitat que el matrimoni no passi un bon moment financer. Idea que a més podria ser veritat pel fet que Víctor, allunyat de la televisió des de feia temps, hagi tornat a acceptar participar en un reality.

Només el temps ho dirà.