Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

David Flores s'assabenta que la seva mare no li va explicar la veritat sobre Fidel

El noi se n'ha assabentat per la premsa

Ni una declaració ni una aparició televisiva. David Flores té clar que no vol formar part del circ mediàtic a què s'han sotmès els seus familiars durant els últims anys. Tot i això, el noi no s'esperava que amb el pas del temps s'anés assabentant de coses que sempre li havien amagat.

L'última ha estat la gota que ha fet vessar el got. La seva mare, Rocío Carrasco, sempre li va negar la veritat i ara tot ha sortit a la llum. De què es tracta i com s'ho ha pres David Flores?

El moment delicat de David Flores

Des que va néixer, s'ha convertit en un personatge del cor més de qui parlar. Tot i això, la realitat és que David mai no ha fet res per ser el centre d'atenció. Va néixer amb una malaltia degenerativa que l'obliga a tenir sempre el suport dels éssers més estimats.

▶️ Vídeo del dia

És per això que el jove passa de la televisió i de tot allò que tingui a veure amb els mitjans de comunicació. La seva intenció és viure feliç i al costat dels seus. Tot i això, els seus desitjos s'han vist minvats en els últims mesos.

David Flores Carrasco
David Flores Carrasco no viu una bona etapa. | GTRES
 

El seu pare s'ha separat d'Olga Moreno, amb qui el jove viu actualment, i la seva germana, a qui estava molt unit, s'ha independitzat. Ara, passa el seu temps lliure amb l'empresària i la seva germana Lola, amb qui té un vincle molt especial.

Tanmateix, això no sembla ser suficient per a David Flores perquè, encara que eviti sigui com sigui la televisió, sempre acaba assabentant-se de tot. Aquest cop, la culpa l'ha tingut Diego Arrabal. El fotògraf, al seu canal de YouTube, ha entrevistat algú que ha desemmascarat Rocío Carrasco.

David Flores no dona crèdit

Durant les últimes setmanes, Rocío Carrasco està sent més protagonista que mai. La culpa la té el documental que està protagonitzant, ja que està traient a la llum detalls de la família que no se sabien. No obstant això, la mare de David no comptava que, en un canal de YouTube, s'explicaria tota la veritat.

El culpable ha estat Diego Arrabal que, durant la seva última connexió en directe, va convidar dos amics íntims de Rocío Jurado. Ells dos, en concret Loli, va explicar un detall que ningú mai abans no se n'havia adonat.

Pel que sembla, la història d'amor entre la mare de David Flores i Fidel Albiac no va ser com els protagonistes van explicar. Segons Loli, tots dos es van conèixer molt abans.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco s'ha assabentat de la gran mentida de la seva mare, Rocío Carrasco. | Gtres - Telecinco
 

«Jo tenia un bar a l'Avinguda de Jerez, a la cantonada hi havia un xalet i al costat un bar de copes anomenat El Ajedrez. Jo sempre hi anava a prendre copes i allà veia moltes vegades una xicota que va tenir Fidel, perquè ell hi era posant copes. Rocío Carrasco i la seva colla també hi anaven», explicava.

Unes declaracions que van cridar l'atenció dels presents. Sobretot a Diego Arrabal, que no va tenir més remei que indagar en el tema. «Tots hem cregut que Rocío i Fidel es van conèixer a l'època de Rocío Mestre», començava.

«Perquè els pares de Mestre eren molt amics de Rocío Jurado  i tots crèiem que Carrasco i Fidel es van conèixer quan els va presentar Mestre. Però tu estàs dient, Loli, que ja es coneixien abans», concloïa.

Què pensarà la premsa de tot això? I, sobretot, què pensaran els fills de Rocío Carrasco? Estem segurs que ells tampoc no ho sabien.