Miguel Marcos

Miguel Marcos ja té la data sobre la taula: passarà d'aquí a tres mesos

Miguel Marcos vol que la seva dona faci el pas definitiu

Miguel Marcos ha estat un dels pilars més grans de Belén Esteban durant els últims cinc mesos, després de trencar-se la tíbia i el peroné. El cas és que el conductor d'ambulàncies sempre ha estat al peu del canó.

La veritat és que 'La princesa del pueblo' li ho ha agraït cada vegada que ha pogut quan ha trepitjat un plató de televisió.

I això que a Miguel Marcos li fa força pudor que la madrilenya parli d'ell de manera pública. Sempre ha volgut estar en un segon pla i mai no li han cridat l'atenció els focus, al contrari que a la seva dona.

Miguel Marcos, sempre al peu del canó

Belén Esteban es va mantenir allunyada de Telecinco durant un temps, que va ser molt fosc per a ella. Però ara ja es troba a la recta final de la seva recuperació, ha començat a fer vida social i ha tornat a treballar com a col·laboradora de Sálvame.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos sempre ha estat donat suport a la seva dona. | Europa Press
 

Això sí, per ara Belén va a treballar, però li han de donar unes facilitats perquè se senti més còmoda. Encara porta una protecció a la cama dreta i els metges li han recomanat que intenti fer petites passejades mentre treballa. A més, li van aconsellar que abandonés el programa unes hores abans que la resta de col·laboradors.

▶️ Vídeo del dia

D'altra banda, la televisiva s'ha convertit en la nova padrina de Dirty Dancing. El musical de la productora Let's Go estarà fins al pròxim 16 d'octubre a l'espai Ibercaja Delicias a Madrid.

Fotomuntatge de Belén Esteban a l'estrena de 'Dirty Dancing'
Story de Belén Esteban a l'estrena de 'Dirty Dancing'. | Instagram @belenestebanmenendez
 

A la presentació de Dirty Dancing, la madrilenya va aparèixer amb les seves crosses i va estar parlant amb els actors de la producció. A més de contestar la premsa sobre els diferents temes d'actualitat i, especialment, pel que fa al seu estat de salut.

«Crec que la pel·lícula ja l'hem vist tots 25 vegades. Però el musical no s'ha vist tantes vegades, així que hem de venir tots a veure'l», va exposar fa uns dies.

«Encara falta per acabar de recuperar-me»

Preguntada per si li feia il·lusió anar a aquesta presentació, Belén ha estat contundent. «I tant que volia ser aquí! Si soc la padrina. A més, estic recuperant-me i estic molt bé», va revelar.

Foto de Belén Esteban amb una crossa al plató de Sálvame
Belén Esteban ja ha tornat a la feina. | Mediaset
 

A més a més, ha estat clara a l'hora de parlar del llarg procés de rehabilitació que ha patit. La dona de Miguel Marcos sap que ha de confiar en els metges i així ho ha fet durant aquests mesos tan durs per a ella.

«Encara falta per acabar de recuperar-me. Fins a l'abril no em donen l'alta perquè és una fractura molt complicada. Però em trobo en rehabilitació», explicava.

«Vaig al matí, dues hores. I després vaig un parell d'horetes al meu programa, que em va molt bé per al caparró. La tornada a la tele m'ha anat molt bé», va exposar.

Miguel Marcos sap que la seva dona ho farà d'aquí a tres mesos

També confessa que, encara que trobava a faltar en certa manera els seus companys, sap que quan es relaxa al plató ja l'estan provocant.

«Sí, són uns cabronets. Però me'ls estimo molt», va sostenir la de Paracuellos. Com no podia ser d'una altra manera, Belén ha promocionat la seva marca de gaspatxo i salmorejo i, segons ella, va per molt bon camí.

«Va tot molt bé, estic molt contenta. Aquest any no vaig poder fer la publicitat que volia, però aquest hivern ho donaré tot amb els meus gaspatxos i els meus salmorejos. A més, abans de Nadal, trauré més cosetes, que seran sorpresa. No et puc dir què és, però sé que us sorprendrà», va concloure la seva intervenció.