Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas parla per primer cop d'Ana Soria i confessa un esgarrifós secret

Paloma Cuevas s'ha sincerat

Paloma Cuevas l'ha feta bona. I és que, per primera vegada des que va trencar el seu matrimoni amb Enrique Ponce, la socialité ha parlat sobre Ana Soria i sobre la seva relació actual amb el torero.

Però, per si no n'hi hagués prou, la dissenyadora de moda també ha revelat un secret molt important de la seva vida privada.

A mitjans del 2020, va saltar als mitjans de comunicació la notícia que ningú no s'esperava. Després de més de 25 anys de matrimoni, Paloma Cuevas i el torero  van decidir posar punt final a la seva relació.

Paloma Cuevas.
Fa anys que Paloma Cuevas guarda silenci. | GTRES
 

Com es va saber en aquell moment, el motiu d'aquesta separació no va ser cap altre que la model. I és que, des que Ponce i aquesta estudiant de Dret es van conèixer a través de les xarxes socials, s'han convertit en inseparables.

«Ana i jo estem molt enamorats», va assegurar l'exmarit de Paloma Cuevas en una entrevista per a la revista Semana.

Des d'aleshores, la cordovesa ha decidit dur una vida molt discreta i no parlar públicament dels motius que van destrossar el seu matrimoni, tot i que sembla que això ha canviat completament.

▶️ Vídeo del dia

I és que, des que va començar el seu suposat idil·li amb el cantant Luis Miguel, Cuevas sembla una dona nova. Ara, acaba de sortir a la llum un missatge desconcertant que ha compartit en una coneguda xarxa social.

Paloma Cuevas ha ficat la pota

Paloma Cuevas ha quedat en evidència públicament després de sortir a la llum el compromès missatge que ha publicat a les xarxes socials. I és que l'exdona d'Enrique Ponce ha estat enxampada criticant Ana Soria.

Però, per no n'hi hagués prou, també ha tingut temps per dedicar unes paraules a Mercedes Villador, la model que va mantenir una relació amb Luis Miguel i a qui suposadament li va regalar un anell de compromís.

Tot apunta que, durant tot aquest temps, la socialité ha estat fent servir comptes falsos per opinar sobre tots aquells que han destrossat la seva vida.

Muntatge Ana Soria i Paloma Cuevas
Paloma Cuevas carrega contra Ana Soria. | CatalunyaDiari
 

Ara, poques setmanes després de sortir a la llum la seva relació amb l'artista, s'ha filtrat un missatge força compromès de la dissenyadora en què parla, no només de l'actual parella del seu exmarit, sinó també de la mateixa Mercedes.

En tercera persona, i com si estigués escrit per algú que no és ella, Paloma Cuevas ha compartit a través del seu compte oficial d'Instagram unes paraules polèmiques cap a aquestes dues dones.

«Si el seu exmarit fa anys que té una cria [Ana Soria]. Luis Miguel li ha donat l'anell a Paloma. T'ho puc confirmar perquè ho sé, però ella encara no ha dit que sí», va començar relatant la mateixa Cuevas.

«Tots els amics sabíem que era el seu amor platònic, que sempre va ser ella i ara està lliure. Em sap greu, Mercedes, aquest anell no era per a tu».

Aquest missatge, que Paloma Cuevas va escriure per error a través del seu compte oficial, es va poder llegir en una publicació de Genoveva Casanova, on l'ex de Cayetano Martínez de Irujo va promocionar la seva entrevista a la Casa de Mèxic d'Espanya.

Fotomuntatge d'una captura d'un story de Mercedes Villador amb un comentari de Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas la fa bona a Instagram. | Instagram @mercedesvillador1
 

I és que, després que un usuari d'aquesta xarxa social esmentés Cuevas i les seves filles, la dissenyadora de moda no es va poder mossegar la llengua. Però del que no es va adonar va ser que ho havia fet des del seu perfil personal.

Com era evident, diverses persones es van adonar de l'error que acabava de cometre la cordovesa i no van trigar a compartir-ho públicament. Una d'aquestes persones va ser la mateixa Mercedes Villador, que no va trigar a immortalitzar el moment.

«Quan la burra s'equivoca i escriu des del seu propi compte atacant-me. 'La gran senyora'», va compartir la model a les seves històries d'Instagram.

«Encara que esborris els teus comentaris, ja hi ha vídeos i fotos… Què t'inventaràs ara? Et van hackejar? Et cau la careta».