Ana María Aldón i Aniceto

El fill d'Ana María Aldón i Ortega Cano descobreix els problemes del seu altre tiet

Ana María Aldón ha tingut un gest força qüestionat

Ana María Aldón és la reina de jugar a despistar, de parlar sense dir res, de la insinuació carregada de significat. S'ha especialitzat en aquesta faceta comunicativa, que tants ingressos econòmics li està donant si s'executa en la mesura justa. 

Ana María Aldón i Ortega Cano estan vivint la 'separació' més llarga de la història. Ells parlen de «normalitat», de stand by, de fredor i correcció. Semblen tots eufemismes d'una relació trencada o que, com a mínim, no passa pel millor moment. Per si no n'hi hagués prou, els familiars més directes de la parella no han perdut ocasió de tirar llenya al foc i abonar el conflicte. Facturant, lògicament, que aquí ningú no perd ocasió de fer créixer els comptes corrents. 

Enmig de tot aquest embolic que és a les portes d'acabar amb un matrimoni que fa només uns mesos semblava irrompible, hi ha un nen de 9 anys. José María és el fill d'Ana María i Ortega Cano. El nen ja és conscient que entre els pares hi ha problemes, però és el motiu pel qual la parella continua unida. Així ho ha afirmat ella a la televisió i així ho demostren els últims fets.

L'última vegada que vam veure junts el torero i la seva dona va ser per acompanyar José María el seu primer dia de col·legi. Seriosos, correctes i 'units' pel bé del nen. Ara, José María ha vist també com una celebració relacionada amb el seu tiet tampoc no ha estat com esperava.

Ana María Aldón fa un altre pas inesperat a la guerra familiar

Ana María Aldón ja no amaga la seva crisi familiar. Sembla que ni ella mateixa sap com acabarà el seu matrimoni, encara que, per si de cas, ja està formant la base el seu futur. En cas de separació, necessitarà diners per viure a casa seva i cuidar degudament el seu fill.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill acabat de néixer.
Ortega Cano i Ana María Aldón quan eren feliços. | GTRES

Les causes de la ruptura no són clares i en són diverses. De tota manera, el paper de la família i de l'entorn sembla clau en tota aquesta crisi. Així, a més de les filles de la parella, la família d'Ortega Cano també ha influït en el que està passant.

Hi va haver un temps en què semblava que Maria del Carmen, la germana d'Ortega Cano, i el seu marit Aniceto, l'home de confiança del torero, volien ajudar. De fet, es va dir que eren un dels grans suports d'Ana María quan els altres membres de la família es ficaven massa a casa del torero.

Aniceto ha fet ara anys i ho va celebrar en família en un restaurant. Van convidar tots els familiars, inclosa Ana María Aldón. Hauria estat un bon moment per lligar caps i donar certa normalitat a la situació. Tanmateix, Aldón va declinar la invitació i no va acudir a la cita, com sí que va fer la resta de família, inclòs Ortega Cano. Tampoc se sap si va felicitar d'alguna manera el seu cunyat, atesa la bona relació que tenien fa un temps.

Aldón, cada dia més allunyada de la família del seu marit

Ana María Aldón sembla haver fet creu i ratlla a la vida que ha portat fins ara. Sempre arreglada, de ros platí i amb aquest aire de dama parisenca que sembla estar més còmoda a la gran capital que a Fuente del Fresno. No ha deixat la televisió i continua estant en boca de tohom, setmana rere setmana, sobre la seva situació sentimental. No sembla el millor camí per arreglar les coses a casa seva.

Ningú nega que continuï estimant el seu marit, però és obvi que vol una vida diferent que ell ja no li pot donar. Sembla qüestió de temps que aquesta parella se separi, encara que facin mal al fill que tenen en comú. Segurament, amb el temps i quan sigui una mica més gran, entendrà que és millor gaudir dels seus pares separats, però feliços, que junts i amargats.

▶️ Vídeo del dia