Primer pla de Rosa Benito

Rosa Benito fa saltar les alarmes en confirmar-se els mals presagis de la seva filla

Rosa Benito està molt preocupada i tem per la vida de Chayo

Rosa Benito està molt atenta als últims esdeveniments que està vivint la seva filla Chayo. Conscient del mal que les declaracions de la seva neboda li estan fent, ara un nou front s'obre al seu pas. Des de fa un temps, Rosario viu una situació molt delicada que l'ha obligat a prendre mesures.

Rosa sap de primera mà a què feia referència la seva filla quan, en un directe d'Instagram, va confessar que estava sent víctima d'amenaces. Uns advertiments a través de les xarxes que li han fet canviar la seva manera de treballar. Visiblement afectada, Chayo tem per la seva integritat física i denunciava públicament el que estava patint.

Rosa Benito tem per la vida de la seva filla

Rosa Benito sempre s'ha caracteritzat per defensar la seva família amb dents i ungles. Especialment als seus fills, pels quals donaria la vida si calgués. Per això, avui dia, viu amb angoixa i terror la situació per la qual està passant Chayo.

▶️ Vídeo del dia

La neboda de 'La más grande' va explicar als seus seguidors que estava rebent amenaces i que això l'obligava a prendre precaucions. Aquest estiu a la filla d'Amador no li ha faltat feina i ha tingut una agenda completa de concerts. Tot i això, la seva por de convertir-se en víctima de les amenaces la va dur a no publicitar-les.

Rosa Benito plorant
Rosa Benito tem per la vida de Chayo després de rebre amenaces. | Telecinco
 

«Hi ha gent que amenaça d'anar i fer coses brutes a l'espectacle i em fa por que les compleixin», explicava als seus fans. «Jo vull treballar tranquil·la, tinc dret a treballar», reclamava.

Encara que finalment la filla de Rosa no ha hagut de lamentar cap atac inesperat, la veritat és que ha estat un estiu molt angoixant. Amb l'arribada del setembre, la temporada de concerts pels pobles s'ha acabat i una nova etapa més tranquil·la s'obre camí.

«Ara que ja comença la temporada de teatres serà diferent, perquè quan s'ha de gratar la butxaca...», opinava. «Per desgràcia, hi ha molta gent amargada que vol amenaçar els altres, hi ha gent a qui paguen un sou perquè facin aquestes coses a les xarxes», assenyalava.

Per a Rosa, aquesta situació no és desconeguda. Ella mateixa sap què significa ser la diana de les crítiques, ja que va treballar al costat de Chayo durant un estiu. La seva incursió a la música no va ser ben encaixada i, més d'una vegada, va sortir malparada.

Rosa Benito reviu el seu pitjor malson

Rosa Benito va decidir pujar als escenaris quan la seva etapa a Sálvame va arribar al final. Mare i filla van passar un estiu pels pobles en un intent d'emular una inigualable Rocío Jurado.

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Rosa Benito també va ser amenaçada quan cantava amb Rosario. | CatalunyaDiari
 

Tot i això, l'acollida no va ser l'esperada. Des del programa de les tardes de Telecinco es van encarregar de boicotejar el seu camí a la música, arribant a protagonitzar nombrosos enfrontaments. En una ocasió, Chayo, farta de l'assetjament que rebia i de sentir-se «destrossada», va vetar un reporter del programa.

Es va fer bona i la filla d'Amador va arribar a dir que preferia no cantar i tornar les entrades abans que tiressin per terra la seva feina. Ara la història es repeteix i Rosa torna a sentir la mateixa por i angoixa que va experimentar fa anys.

Tot i que en aquesta ocasió, està sent el testimoni de Rocío el que provoca el rebuig cap a Rosario. Rosa i el seu exmarit han estat assenyalats al documental perquè han sortit a la llum les seves mentides al clan i això no ha agradat gens als fans de la de Chipiona.