Primer pla d'Enrique Ponce.

Les filles d'Enrique Ponce descobreixen de la pitjor forma que se n'aniran de casament

Paloma Cuevas ha filtrat per error un missatge a través de les xarxes socials que ho ha revelat tot

Enrique Ponce  ha passat un estiu molt tranquil al costat de la seva xicota, Ana Soria. I és que la parella s'ha dedicat a viatjar al màxim durant aquesta temporada de calor. Per no seguir els passos de la resta de celebritats, la parella ha optat per mantenir-se allunyada del focus mediàtic i passar unes vacances discretes.

D'altra banda, en aquests mesos, el torero ha viscut un moment força complicat perquè el seu nom ha acaparat algun titular als mitjans. El suposat idil·li entre la seva exdona, Paloma Cuevas, i Luis Miguel va ser el motiu que totes les mirades estiguessin posades al torero.

▶️ Vídeo del dia

Diversos mitjans han anat seguint tots els passos de la possible parella i insisteixen que es tracta més que una amistat, encara que no hi ha confirmació oficial. No obstant això, després de setmanes de rumor a rumor, ara, la mateixa socialité ha aclarit aquesta situació per error.

I és que la dissenyadora ha compartit inconscientment un comprometedor missatge en què parla d'Ana Soria, l'exparella de Luis Miguel i, fins i tot, també de la seva relació amb ell. Sens dubte, l'exdona d'Enrique Ponce no ha amagat res perquè també ha revelat un detall sorprenent.

Primer pla de Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas ha parlat sobre la seva relació amb l'artista. | GTRES
 

Enrique Ponce, testimoni de la confessió de la seva exdona

En els últims mesos, Enrique Ponce ha hagut de veure com la seva exdona era al focus mediàtic per una suposada relació amb el cantant. Tot va començar quan va sorgir el rumor que tots dos s'havien trobat diverses vegades a Miami i a la ciutat de Madrid.

A partir de llavors, setmana rere setmana s'han anat revelant més detalls sobre aquest suposat amor entre la dissenyadora i l'artista. Tot i això, cap dels dos protagonistes ha sortit a confirmar-ho fins ara.

Sembla indicar que Paloma Cuevas ha ficat la pota a les xarxes i ha acabat confirmant el que era un secret de domini públic. Tot va començar quan l'exparella de Luis Miguel, Mercedes Villador, publicava una captura en què es pot llegir el comentari que li hauria fet la Cuevas a Genoveva Casanova a Instagram.

Cal recordar que Genoveva Casanova va ser parella de Luis Miguel, però la seva relació va ser portada amb la màxima discreció. Justament ara, l'exdona de Cayetano Martínez de Irujo ha estat entrevistada per a RTVE, on ha tret a la llum algunes dades sobre el seu idil·li clandestí amb el 'Sol de Mèxic'. Així mateix, ella revelava aquesta notícia en una publicació d'Instagram.

Tot i això, un usuari esmentava l'exdona d'Enrique Ponce en aquesta publicació i es preguntava què diria aquesta a les seves dues filles sobre la seva suposada relació amb Luis Miguel. Per aquesta raó, la dissenyadora va decidir contestar.

«Si el seu exmarit fa anys que té una cria (fent referència a Ana Soria). Luis Miguel li ha donat l'anell a Paloma, t'ho puc confirmar perquè ho sé, però ella encara no ha dit que sí».

«Tots els amics sabíem que era el seu amor platònic, que sempre va ser ella i ara està lliure. Em sap greu, Mercedes, aquest anell no era per a tu», deia el missatge en qüestió.

Tot apunta que aquest comentari no el volia escriure des del seu compte, sinó des d'un altre anònim. Immediatament, la dissenyadora va esborrar el comentari, però ja va ser massa tard perquè Mercedes Villador va publicar aquest missatge al seu perfil d'Instagram.

«Quan la burra s'equivoca i escriu des del seu propi compte atacant-me. 'La gran senyora'», escrivia amb burla la model. «Encara que esborris els teus comentaris ja hi ha vídeos i fotos… Què t'inventaràs ara? Et van hackejar? Et cau la careta», prosseguia contundent.

Captura d'una story de Mercedes Villador amb un comentari de Paloma Cuevas.
Captura de pantalla de la història d'Instagram de Mercedes Villador en què posa la socialité contra les cordes. | Instagram: @mercedesvillador1
 

Luis Miguel li hauria demanat matrimoni a Paloma Cuevas

De manera que tot apunta, com va escriure l'exdona d'Enrique Ponce, que Luis Miguel li hauria demanat matrimoni a la dissenyadora. Per això, aquesta nova revelació acabaria per confirmar que, en efecte, tots dos tenen una relació sentimental, com bé apuntaven els rumors.

Així mateix, el torero ha estat testimoni d'allò que veritablement pensa la seva exdona d'Ana Soria, ja que no ha dubtat ni un segon a titllar-la de 'cria'. Sens dubte, Paloma Cuevas s'ha ficat en un gran embolic. Si abans el seu nom feia parlar molt, ara, amb raó, encara més.

Es pronunciarà l'exdona d'Enrique Ponce sobre la seva ficada de pota? És la pregunta que no ens podem evitar plantejar. Però, sens dubte, només el temps ho dirà.