Primer pla d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja aclareix per fi si Kiko Rivera estarà a la seva boda amb Asraf Beno

Isa Pantoja se sincera sobre la invitació del seu germà a la boda

Isa Pantoja i Asraf Beno estan més a prop que mai de donar-se el tan anhelat «sí, vull». El compte enrere ja ha començat i, després de diversos retards, serà el divendres 13 d'octubre quan finalment faran el pas. Isa Pantoja donava una exclusiva el darrer divendres a 'El programa del verano', on va parlar sobre els convidats.

La filla d'Isabel Pantoja va revelar les invitacions que els feien arribar a tots els convidats. A més a més, va deixar clar quins membres de la seva família sí que hi seran presents sense fer al·lusió directa al seu germà, Kiko Rivera. Per això, tot apunta que el DJ no estarà en la celebració.

Isa Pantoja revela quins membres de la seva família estaran a la boda

La parella continua immersa en els preparatius i ultimant-ho tot perquè el pròxim mes d'octubre estigui tot llest. Tant Asraf Beno com Isa Pantoja ho tenien més que clar: aquest serà l'any en què es casaran. Va ser el 2020 quan la parella va anunciar les seves intencions de casar-se, però la pandèmia ho va paralitzar tot.

Més tard, el 2022, Isa i Asraf anunciaven la seva boda de nou, però, després de tots els conflictes i tensions familiars, tornaven a endarrerir-la. Per això, aquest era l'any indicat. Durant la participació d'Asraf en 'Supervivientes 2023', el model ceutí ja deixava clar que d'aquest any no passava.

Captura d''El Programa de l'Estiu' amb Isa Pantoja i la invitació al casament
Isa Pantoja mostrava la invitació a 'El programa del verano'. | Mediaset

Divendres passat, Isa Pantoja va anar més enllà i, en el seu pas per 'El programa del verano' va revelar la bonica invitació que els arribava als convidats. Tal com va mostrar Isa, la invitació apostava per un disseny elegant i sobri amb lletres en daurat que combinaven a la perfecció amb el blanc trencat del paper.

Aquesta invitació havia arribat de manera diferent depenent de l'edat del convidat. Els més joves l'havien rebut digitalment, mentre que la gent gran l'havia rebut en paper. A la invitació es mostra la data i el lloc on es farà la celebració. La parella ha elegit l'Haciedda Al-Baraka, que es troba a la vella carretera que uneix Dos Hermanas amb Utrera, a Sevilla. La cerimònia començarà a les 18.00 hores, encara que els convidats hauran d'estar una hora abans.

A més, Isa confessava que portarà dos vestits a la cerimònia i que aquest assumpte ha estat un veritable maldecap. «El vestit sembla una ximpleria, però no ho és. Me l'estan fent i és complicat», ha confessat.

Kiko Rivera amb el braç per darrere d'Isa Pantoja al plató de 'Supervivientes'
Isa Pantoja i el seu germà, Kiko Rivera, fa mesos que estan distanciats. | Europa Press

Isa Pantoja revela si Kiko estarà a la boda

Isa no ha tingut problema a abordar el tema més polèmic sobre qui estarà convidat de la seva família. La noia afirmava que la seva cosina, Anabel Pantoja, ha rebut la invitació. I encara que la seva mare, Isabel Pantoja, no ha rebut la invitació perquè no era a Cantora, sí que està convidada i anirà a la cerimònia.

Ara bé, el gran dubte era si el seu germà, Kiko Rivera, hi serà present. La 'influencer' esquivava del tot respondre si Kiko Rivera estarà a la cerimònia, per la qual cosa tot apunta que no serà així. La relació dels germans ha estat marcada per un fort distanciament en els darrers temps i sembla que, des de llavors, no s'han reconciliat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!