Primer pla de Letícia Sabater mirant a càmera somrient

Nous detalls de l'accident de Leticia Sabater: la catalana «entre la vida i la mort»

La presentadora va patir un accident que gairebé li costa la vida

Leticia Sabater revelava aquest cap de setmana el terrible accident que havia patit de camí cap a un concert. La presentadora va veure passar la seva vida davant dels seus ulls quan el cotxe va estar a punt de precipitar-se per un precipici.

L'artista va revelar amb tot luxe de detalls com va passar tot i, tot i que el desenllaç podria haver estat molt tràgic, Leticia va aconseguir sortir il·lesa de l'accident.

Tot sobre l'accident que podria haver costat la vida a la catalana Leticia Sabater

Leticia Sabater ha viscut un dels pitjors episodis a què s'ha hagut d'enfrontar. Aquest cap de setmana, la presentadora parlava amb el programa 'Socialité' de Telecinco per narrar els esdeveniments. En paraules de la cantant catalana, «he estat entre la vida i la mort».

Sabater es dirigia a un concert a la localitat de La Mata, però el que no sabia era que podria haver estat el seu últim concert. Segons ha explicat, tot va passar quan es dirigia a aparcar el vehicle que ella mateixa conduïa. «Jo ja havia entrat per aparcar en un lloc i, en fer marxa enrere estava tan fosc, tan fosc, que el cotxe es va quedar a un mil·límetre de caure per un precipici», començava explicant a 'Socialité'.

Captura del programa 'Socialité' amb l'accident de Letícia Sabater
Leticia Sabater ho relatava a 'Socialité' | Mediaset

A més, la presentadora ha volgut deixar més que clar que «no estic exagerant ni un mil·límetre». En quedar-se atrapada al vehicle, i quedant-se la porta de cara a la zona on hi havia el precipici, la cantant no va poder sortir-ne fins que no va rebre ajuda.

Va ser més de mitja hora atrapada al cotxe on va viure moments molt angoixosos i de molta tensió. «Ja et dic, mitja hora entre la vida i la mort. Tu saps el que és que et mous un mil·límetre i el cotxe cau per un precipici, fent tres voltes de campana cap avall?», revelava.

«Jo estava acollonida, acollonida perquè si em movia, és que queia el cotxe pel precipici i moria», revelava. Els veïns de la pedania de La Mata van jugar un paper fonamental en el rescat de Leticia Sabater. Com que tot va passar a altes hores de la nit, els veïns van optar per actuar abans que trucar als serveis d'emergència.

Leticia ha volgut agrair a tots els veïns que van sortir al seu rescat. «Hi va haver com 15 o 20 persones ajudant-me en tot moment. Gràcies, veïns de La Mata, sou increïbles i us estimo, això ni a l'Arenal», expressava.

Finalment, la barcelonina va poder ser rescatada amb un tractor que la va salvar d'un terrible desenllaç.

Tot s'ha quedat en un ensurt

Afortunadament, tot va quedar en una anècdota i no es va haver de lamentar cap mal material o personal. A més, això no ha entelat l'optimisme i les ganes de seguir donant-ho tot, com ja ens té acostumats.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Letícia Sabater ballant en un concert seu
La presentadora triomfa sobre els escenaris | GTRES

La presentadora continua immersa amb els concerts per tota la geografia espanyola. I és que l'artista ha esdevingut un gran reclam per a les festes d'estiu. La seva agenda de bitlles i concerts és plena, cosa que compagina amb les seves esporàdiques aparicions a la televisió.

Cal recordar que, després del final del 'Deluxe', Leticia ha perdut un bon espai on podia promocionar els seus projectes i els seus retocs estètics, que mai deixen indiferents.