Primer pla de Jordi González amb rostre seriós, on apareixen les instal·lacions de Mediaset de fons de forma difuminada

L'estratègia de Jordi González per superar Telecinco i ser el rei de TVE

Jordi González lluitarà per l'audiència a l'altra banda de Telecinco

El català Jordi González ha gaudit d'un any sabàtic en què ha estat allunyat de la televisió. El que va ser conductor estrella de programes com els debats de 'Supervivientes' o 'GH VIP' es va prendre un temps de reflexió en què va analitzar què fer amb la seva vida. Ara, Jordi, que presenta a La 1 la nova edició de 'Lazosde Sangre', es convertirà després de l'estiu en el principal competidor de Telecinco.

Jordi González sorprenia anunciant la seva retirada temporal de la petita pantalla al començament del 2021: «M'he pres l'any sabàtic que tant de temps he desitjat. Qui ho pugui fer que no dubti. Va molt bé», escrivia aleshores al seu perfil de xarxes socials.

El presentador català Jordi González es veurà les cares amb Ana Rosa i Sonsoles Ónega

El seu últim treball a televisió havia estat conduir els debats de la primera edició de 'Secret Story' a Telecinco. Durant el temps de reflexió que es va prendre González, va concedir una entrevista a 'El Circo' de 8TV, en què va avançar quines eren les seves intencions. «Ja hauria d'estar fent programes, però no estic obligat a fer-los i com que no n'arriba un que em faci il·lusió, prefereixo no fer-ho», va respondre sobre la seva situació amb Mediaset España

Un any després, el presentador català va rebre una trucada de la televisió pública. Una oferta que consisteix a presentar la nova edició de l'espai que revela els secrets d'algunes de les sagues familiars més importants, 'Lazos de Sangre'.

Posat de Jordi González al plató de Lazos de Sang
El presentador actualment presenta la nova edició de 'Lazos de Sangre' | RTVE

Després de gairebé 25 anys a Mediaset, Jordi González fitxava per Televisión Española. A més, la cadena li tenia preparada una altra tasca, presentar el 'magazine' que preparen per a les tardes de La 1, un programa que competirà cara a cara amb Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega.

El programa s'enfrontarà a 'Y ahora Sonsoles' d'Antena 3i a 'TardeAR', la nova aposta que Telecinco ha encarregat a Ana Rosa Quintana. Una interessant batalla per l'audiència de la franja de tarda en què sorprèn la presència de González, que va ser un rostre popular de Mediaset.

L'ens públic ha decidit apostar pel presentador de 'Lazos de Sangre' per convertir-se en referència per a l'audiència. Televisión Española vol a més aprofitar les baixes dades d'audiència de Telecinco a la franja vespertina. Així, amb el començament de la nova temporada pel que fa a la televisió, les tres cadenes generalistes més vistes del nostre país s'enfrontaran diàriament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El català conduirà 'La Plaza', un espai que s'emetrà de dilluns a divendres en directe i l'horari del qual encara no està confirmat. Pel que sembla, els espais presentadors per González, Quintana i Ónega coincidiran en pantalla en algun moment. És probable que el nou programa de La 1 s'emeti després d'una de les ficcions diàries i abans del concurs 'El Cazador'.

Jordi González accepta el repte de Televisión Española

'La Plaza', segons avança Vertele, comptarà amb una taula de l'actualitat on només participaran dones procedents de diferents àmbits de la vida social i cultural. Un gènere amb què el barceloní s'allunya de la telerealitat en què semblava haver-se encasellat. D'aquesta manera, TVE tornarà als directes a partir del setembre, quan es compleix un any de l'última emissió d' 'España Directo'.

El nou espai s'oferirà en directe des dels estudis Prado del Rey, a Madrid, i es preveu que la seva estrena tingui lloc el pròxim 25 de setembre. 'La Plaza' no serà l'única estrena de TVE per al mes de setembre. Jaime Cantizano també tornarà a la cadena pública per conduir 'Mañaneros', un nou espai pensat per a la franja matinal de la cadena.