Primer pla de Kiko Hernández somrient al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández publica una foto especial durant les seves vacances amb Fran Antón

Kiko Hernández es troba descansant mentre queden poques setmanes pel seu casament

Kiko Hernández està gaudint d'uns dies de descans després de diverses setmanes de rodatge per Miami i Mèxic gravant un 'docureality' per a Netflix. El col·laborador tornava a Espanya amb els seus companys de 'Sálvame' després de tancar una etapa a Telecinco. Ara, Kiko, que té al davant el casament amb Fran Antón, ha publicat una significativa imatge en xarxes en què inclou un enigmàtic missatge.

Després d'anys d'absolut hermetisme sobre la seva vida privada, Kiko va fer un pas endavant el juny passat i va proclamar el seu amor per Fran Antón als quatre vents. Les càmeres de 'Sálvame' van ser testimoni d'una declaració i un anunci que va sorprendre tothom.

Kiko Hernández deixa veure què fa en el seu temps de descans

«He trobat l'home de la meva vida. Al millor pare que em pot ajudar en aquest camí que tinc amb les meves filles i la persona que més estimo en aquest món. Aquesta persona es diu Fran Antón», deia un emocionat Kiko Hernández.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández va explicar a 'Sálvame' que està enamorat de Fran Antón | E-Noticies

Després de mesos de rumors, el tertulià va reconèixer estar enamorat i a més va fer públic el seu desig que el seu amor duri «tota la vida». Una intenció que es va traduir en l'anunci del casament: «Al setembre sí que em vull casar amb tu». Un enllaç que tindrà lloc el pròxim 16 de setembre a Melilla, ciutat natal d'Antón.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Mentre arriba el tan anhelat dia, Kiko gaudeix d'un merescut descans amb la seva parella i les seves filles. Així ho ha deixat veure en la seva última publicació d'Instagram en què el madrileny apareix banyant-se al mar. Al costat de la fotografia hi havia un enigmàtic missatge «Per si demà...» ha escrit Kiko.

El col·laborador ha fet les maletes per viatjar fins a Màlaga, la localitat de Marbella, el lloc escollit per passar uns dies de descans en família. De fet, fa pocs dies publicava una altra publicació on parlava d'aquests dies de relaxació. «Màlaga...espets...platja...i sobretot, després d'aquest any de tantíssim treball...vacances».

Kiko Hernández ja no s'amaga després de confessar el seu amor per Fran Antón

L'exconcursant de 'Gran Hermano' es troba amb la mirada posada en el seu futur professional més immediat. «Preparant nous projectes per a ja mateix mentre duri la relaxació», escrivia recentment. Kiko, la seva parella i les seves filles s'han allotjat a Las Lomas del Marbella Club, una de les urbanitzacions més exclusives de Marbella.

Després de diverses setmanes sense veure's per motius laborals, la parella gaudeix d'uns dies de sol i de platja amb les petites Abril i Jimena. Kiko reconeix que ara tots quatre ja són una família i tenen el desig i la intenció d'ampliar-la. A més, el col·laborador va afirmar que les nenes «portaran els seus cognoms», va dir referint-se a Fran.

En arribar a Espanya, a Kiko l'esperava el noi a l'aeroport de Madrid, cosa amb el que sembla que Kiko Hernández no comptava, tenint en compte les paraules que va publicar a Instagram. «I tu ets allà...regalàs de benvinguda», escrivia al costat d'una foto en què tots dos apareixien en actitud còmplice.

Ara, Kiko, que ja no amaga el seu amor per Fran Antón, comparteix sovint amb els seus seguidors instantànies en què presumeix de la feliç etapa per la qual passa. «Gràcies, Fran Antón, per fer-me feliç… una vegada més… T'estimo», escrivia poc després d'aterrar a Espanya.