Primer pla d'Isa Pantoja

Isa Pantoja s'alia amb l'enemic i propina un dur revés a la seva mare

Isa Pantoja traeix la seva mare

Isa Pantoja ha fet tota una declaració d'intencions aquest dijous 21 de juliol. Només unes hores abans que la seva cosina fos expulsada de Supervivientes, la filla de la 'tonadillera' va tenir un gest amb la seva mare que no haurà estat ben rebut.

I és que per a Isabel Pantoja no tot s'hi val, i encara menys aliar-se amb l'enemic, per més que el motiu valgués la pena. Així doncs, els espectadors de Sálvame van ser testimoni d'un fet sense precedents. 13 anys després del començament del programa, Isa Pantoja trepitjava per primera vegada el plató.

Isa Pantoja traeix la seva mare

Isa Pantoja s'ha convertit en el membre del clan que més bé valora l'audiència. Si bé és cert que la seva adolescència rebel la va fer que fos el centre d'atenció de la premsa, ara ha demostrat que ha madurat.

Les seves intervencions a El programa de Ana Rosa són irreprotxables i sap millor que ningú com afrontar les polèmiques familiars sense entrar en desqualificacions. És per això que s'ha convertit en la millor defensora que la seva cosina Anabel podria tenir.

Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita
Isa Pantoja traeix la seva mare. | CatalunyaDiari
 

Tan entregada ha estat en la defensa que no ha dubtat a trair la seva pròpia mare per intentar salvar de l'expulsió la supervivent. Aquest dijous, els seguidors de Sálvame es van sorprendre quan, en començar el programa, era Isa qui ocupava el lloc com a presentadora.

«Espero que no trobeu a faltar María Patiño, perquè jo ocupo el mateix espai a la pantalla», deia a manera de presentació. Darrere d'ella, a la pantalla, es podia veure la presentadora de Socialité emmordassada i sense poder-se moure. «Està divina», feia broma Isa Pi.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja es reconcilia amb 'Sálvame' després de 13 anys. | Mediaset
 

La sorpresa va ser majúscula perquè l'espai vespertí de Telecinco va tenir alguna picabaralla anteriorment amb la filla de la 'tonadillera'. Tanmateix, Isa sembla haver-ho deixat enrere, per disgust de la seva mare. «Hem tingut una relació complicada, però els amors difícils són els més estimats», comentava.

La raó de la seva presència al programa de Jorge Javier la va revelar ella mateixa minuts després. «Per primera vegada m'assec al plató de Sálvame amb un objectiu», començava anunciant. «Aconseguir que la meva cosina Anabel se salvi aquesta nit i arribi a la final de Supervivientes», finalitzava.

Isa Pantoja es reconcilia amb Sálvame

13 anys són els que ha trigat Isa Pantoja a trepitjar el plató de Sálvame. Si bé és cert que ha participat en algun Deluxe, encara no havia anat a l'espai de les tardes de Telecinco.

És el mateix programa que, més d'una vegada, ha carregat contra ella en el passat i que va permetre que la seva mare dubtés de la seva filla en directe. Molts recordaran la trucada de la 'tonadillera' a Sálvame quan Isa va entrar a Gran Hermano VIP. Una trucada desesperada on confessava sentir-se alleugerida en saber on estaria, fent referència a les seves nits de gresca.

Isa Pantoja
Isa Pantoja s'ha guanyat l'afecte dels col·laboradors. | GTRES
 

La rebel·lia de la col·laboradora d'Ana Rosa durant la seva adolescència va ser molt comentada per tots els col·laboradors. La majoria va carregar contra ella per fer patir la seva mare, i també van fer-se ressò de les seves polèmiques relacions sentimentals.

Ara, Isa ha demostrat una maduresa que supera la del seu germà, i s'ha guanyat l'afecte dels seus companys de professió. La manera de fer front als atacs d'alguns membres de la seva família ha fet que es guanyi el respecte del públic.

És per això que Isa va decidir que ja era hora de deixar-ho tot enrere i visitar el plató de Sálvame. Tot i que no va poder salvar de l'expulsió la seva cosina Anabel, almenys sí que es va guanyar l'afecte dels seguidors del programa.

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.