Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients

Isa Pantoja i Asraf Beno: què han fet en saber que Isabel Pantoja no anirà a la boda

Isa Pantoja demostra que res ni ningú li arruïnarà el seu gran dia

Isa Pantoja té gairebé tot llest per al pròxim 13 d'octubre, quan per fi es donarà el 'sí, vull' amb Asraf Beno. Han estat mesos frenètics preparant el casament amb el ceutí i sembla que les coses van segons el previst.

L'únic ensurt que ha tingut la parella ha estat l'aparent negativa d'Isabel Pantoja d'assistir al casament de la seva filla. La notícia es coneixia fa tot just uns dies i deixava la col·laboradora d'Ana Rosa molt entristida. Després d'aquest cop inesperat, tant Isa com Asraf han pres la determinació de continuar endavant amb els seus plans.

Isa Pantoja s'emporta el pitjor disgust abans del casament amb Asraf

Isa Pantoja encarava el final d'estiu conscient que el compte enrere per al seu enllaç amb Asraf ha començat. Abans de marxar de vacances anunciava la data exacta del gran dia i que Sevilla havia estat el lloc escollit.

Com calia esperar, la pregunta sobre si el seu germà assistiria a l'esdeveniment no va trigar a arribar. Sobre això, Isa va deixar clar que no entrava als seus plans convidar-lo, ja que fa temps que no tenen contacte. Qui sí que tindrà un forat és 'la tonadillera'.

Primer pla de Isa Pantoja posant a un photocall i mirant a càmera
Isa Pantoja confia que la seva mare assistirà al casament | GTRES

No obstant això, pot ser que la mare de la núvia no faci acte de presència. Així es va saber fa una setmana, quan va sortir a la llum que la cantant no té pensat anar al casament de la seva única filla. Això va agafar la col·laboradora per sorpresa, però que va assegurar respectar la decisió de la seva mare fos com fos.

Òbviament li agradaria comptar amb ella, però sap que res pot fer davant de la decisió que finalment prengui Isabel Pantoja. En aquest sentit, l'única alternativa que ha quedat a Chabelita és seguir amb la seva vida i els seus plans.

Així les coses, Isa juntament amb Asraf i Albertito van passar els últims dies de vacances junts a la platja de Cadis. Una jornada en família per aprofitar els raigs de sol i lluir perfectes amb vista al gran dia.

Per,ò no només això, la parella també ha decidit mostrar-se un gran afecte posant-se en mans de professionals. Una decisió que deixa en evidència que la negativa de 'la tonadillera' d'assistir al casament no els farà malbé el seu moment.

Isa Pantoja segueix endavant malgrat l'absència de la seva mare

Tant Isa com Asraf han esperat anys per poder passar per l'altar. Per diferents causes, els seus plans inicials no es van dur a terme, però ara el moment ha arribat. És per això que tenen molt clar que res ni ningú els farà malbé el seu gran dia.

Descartada la presència de Kiko Rivera, les especulacions sobre la cantant segueixen fent parlar. 'El programa del verano' va anunciar que no hi aniria, però José Antonio Avilés va afirmar a 'Así es la vida' el contrari. Segons ell, va sentir la cantant confirmar la seva presència al casament de la seva filla durant la seva estada a Gran Canària.

Storie d'Asraf Beno sotmetent-se a un tractament contra les ulleres marcades
Asraf Beno recorre a una clínica per lluir perfecte el dia del casament | Instagram, @asraf_beno

«Ho va explicar al balcó d'un hotel on estem el càmera i jo», va relatar Avilés. Sigui com sigui, aquest ball de rumors no ha impedit que tant Isa com Asraf estiguin centrats a lluir perfectes.

L'exsupervivent s'ha sotmès a una cura extra per estar llest per al gran dia. «Tenia ulleres força marcades, així que he vingut a veure què podien fer», publicava a les seves xarxes.

Per la seva banda, Isa s'ha centrat en el seu físic i no hi ha dia que no vagi al gimnàs per redefinir-ne el cos. Una manera de cuidar-se i alliberar tensions de cara al dia del casament, deixant de banda els rumors sobre la possible absència de la seva mare.