Isa Pantoja amb el rostre seriós.

Isa Pantoja assumeix que el seu malson s'ha fet realitat i s'allunya d'Asraf

Chabelita se sent traïda

Isa Pantoja ja no pot defensar el que és indefensable i, per aquest motiu, ha decidit posar distància amb el seu promès, Asraf Beno. Aquests últims dos mesos, la influencer ha estat molt unida a la família d'ell, però ha passat una cosa que ho ha canviat tot.

Des que Anuar concursa a 'Supervivientes 2022', Chabelita no ha parat de defensar-lo pels platós de Telecinco.

Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Asraf Beno
Isa Pantoja s'allunya de la família d'Asraf Beno | GTRES

I és que, tot i les paraules que el jove li va dedicar abans de posar rumb als Cayos Cochinos, no hi ha hagut ni un sol dia que Isa Pantoja no hagi donat la cara per ell.

Tant és així, que, malgrat que el seu cunyat ha rebut l'etiqueta de trampós, la filla d'Isabel Pantoja no ha tingut cap problema a defensar-lo públicament. Ara, però, ha passat una cosa que ha dividit Isa i Asraf.

Anuar, que ja és fora del concurs, ha fet una confessió que no ha agradat gaire a la col·laboradora de Telecinco.

Isabel Pantoja veu com el malson s'ha fet realitat

La jove no s'esperava que, després d'haver defensat a capa i espasa l'honor d'Anuar, finalment s'hagi hagut d'empassar les seves pròpies paraules.

Poques setmanes abans de començar aquesta aventura, van sorgir les primeres incògnites sobre l'honestedat del germà d'Asraf Beno. I és que, durant una de les primeres connexions de la temporada, el jove va aconseguir fer foc en tan sols tres minuts.

Tot i que va assegurar que ho havia aconseguit de manera legal, l'organització del reality no s'ho va acabar de creure. No obstant això, com que no tenien proves que demostressin el contrari, van decidir donar-li un vot de confiança.

¡
Anuar Beno plorant
Anuar Beno ho ha explicat tot | Mediaset

Des de llavors, l'ombra del dubte ha envaït el cunyat d'Isa Pantoja. I ara ha confessat tot l'engany. «M'estaven protegint tots», va assegurar abans de ser expulsat.

Durant una conversa amb Marta Peñate a Playa Parásito , el supervivent ho va confessar tot. «Vas fer el foc la primera vegada?», li va preguntar la seva companya. «He de reconèixer que no», va admetre sense pensar-s'ho dues vegades.

«Ho sabia. Diu molt de tu que ho reconeguis ara, abans d'anar-te'n», li va dir ella, intentant-lo consolar. «Ho vaig fer per desesperació», va dir ell per justificar-se.

«Però per què no ho vas reconèixer abans?», li va preguntar l'actual paràsit del concurs. I llavors Anuar li va recordar que Tania s'havia enfadat amb el seu nòvio, Alexandre, per haver-lo defensat.

«Veia que tots havien defensat molt bé la mentida. M'estaven protegint tots, doncs callo», va explicar a continuació.

Captura d'Anuar Beno acomiadant-se dels seus companys de 'Supervivientes'.
Abans de marxar de 'Supervivientes', Anuar va confessar que havia fet trampes | Mediaset

Un dels principals motius que el van portar a fer trampes va ser la salut, tant d'ell com de la resta de companys. «Ens ho menjàvem tot cru», va assegurar el televisiu, i va recordar que diversos concursants van caure malalts.

«Ens van donar una espiral antimosquits, i em vaig dir: "És la meva oportunitat". No em va veure ningú», va explicar el protagonista de la història, que va assegurar que va cridar d'alegria perquè tot fos més creïble. «Havia de fer veure que ho havia fet».

«Clar, però el programa no són tontos, i el Pirata tampoc. I es va fer un judici», va assenyalar Marta. «Em van castigar, i només podia cuidar jo el fo»", li va recordar el cunyat d'Isa Pantoja.