Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

La cosina de Rocío Carrasco treu a la llum la prova que demostra la infidelitat

Rocío Carrasco ha optat per mirar cap a un altre costat

Rocío Carrasco és un dels grans personatges de Telecinco, així que l'últim escàndol que ha succeït a la cadena l'afecta directament. Santi Millán ha estat víctima d'una filtració que ha posat en perill el seu matrimoni. Algú ha publicat a les xarxes socials un vídeo seu mantenint relacions amb una dona rossa que ningú ha sabut identificar.

Rocío Carrasco sap que Chayo, la seva cosina més mediàtica, s'ha pronunciat perquè no està d'acord amb això que està succeint. La cantant ha utilitzat les seves xarxes socials per deixar clar el que pensa, tot i que té molts conflictes pendents. La seva família està al punt de mira, però ella se n'ha desmarcat perquè no vol saber res del món del cor.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Rocío Carrasco sap què pensa la seva cosina. | GTRES
 

Chayo Mohedano ha aconseguit una gran popularitat durant els últims anys perquè ha tingut la valentia d'enfrontar-se als seus pitjors rivals. Ha portat a judici als responsables de La Fábrica de la Tele, la productora que està darrere del programa Sálvame. Van mostrar una presumpta fitxa policial del seu marit Andrés, un atreviment està greument penat per la llei.

Chayo Mohedano ha sortit victoriosa del procés que va emprendre contra els responsables de Sálvame, així que creu plenament en la justícia. Per aquest motiu no vol fer res que contribueixi a vulnerar la intimitat de ningú. Recentment, ha parlat en el seu compte d'Instagram del vídeo que demostra l'engany matrimonial del presentador Santi Millán.

La cosina de Carrasco ha explicat als seus seguidors que ha rebut el material i que ha fet el correcte: negar-se a visualitzar-lo. Comprèn que és una notícia atractiva, però ha advertit de les conseqüències que pot generar participar en uns certs escàndols. No vol ser còmplice de cap delicte, per això ha animat als seus fans a rebutjar el vídeo si el reben.

Rocío Carrasco prefereix no parlar del tema

Rocío Carrasco ha pres una postura diferent de la de Chayo, tot i que ella sí que treballa a Telecinco. No vol parlar de l'assumpte per a no cometre errors, perquè sap que el tema és bastant compromès i que hi haurà conseqüències. Santi Millán per fi s'ha pronunciat i ha aclarit el que ha succeït amb el seu vídeo: «S'ha comès un delicte».

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco, suposadament, va estar a punt de treballar amb Santi Millán. | Telecinco
 
 

Rocío va estar relacionada amb Santi fa uns mesos perquè una coneguda revista va assegurar que anava a ser jurat del concurs Got Talent. Finalment, no van arribar a un acord, però la dona de Fidel Albiac va estar a punt de formar part del programa. Potser sent massa respecte cap al tema, per això no s'ha pronunciat ni pensa fer-ho.

 

Chayo Mohedano ha pres una altra postura: pensa que els delictes cal denunciar-los abans que arribin massa lluny. «M'han volgut ensenyar el vídeo de Santi Millán i m'he negat a veure'l perquè seria còmplice d'una vulneració de drets». La cantant coneix millor que ningú el perill de les xarxes socials i vol conscienciar a tothom sobre el tema.

Rocío Carrasco sap que la seva família l'ha tornat a atacar

Rocío està protagonitzant un documental a Telecinco que pretén honrar la memòria de la seva mare i ha alterat la seva família. Salvador Mohedano, el germà de Chayo, ha parlat per primera vegada per a acusar a Rociíto de no estar explicant la veritat. Assegura que ‘la más grande’ va patir molt per culpa de la seva filla i no entén per què ningú explica aquesta realitat.

Carrasco va reconèixer que va tenir diferències amb la seva mare quan va començar amb Antonio David Flores, però el conflicte no va anar a més. Sempre han tingut un tracte cordial, encara que els seus detractors insinuïn el contrari per a restar importància a la seva versió. Chayo prefereix parlar del vídeo de la suposada infidelitat de Santi Millán i ometre la notícia que realment l'afecta.