Primer pla de Rocío Flores amb cara de sorpresa davant la premsa

Rocío Flores truca a Salvador, el noi que li ha retornat el somriure al seu germà

Rocío Flores sap que la seva aparició enfonsarà del tot la seva mare

Rocío Flores ha estat atenta, com tots, a l'estrena de la nova temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco. La mare de la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa va començar carregant contra diversos familiars  quan va arrencar 'En el nombre de Rocío' . Aquesta promet ser una altra sèrie que farà trontollar els fonaments de gran part de la família mediàtica.

Rocío Flores, que no s'ha pronunciat després d'aquesta estrena tan esperada, ha vist com un dels seus familiars que estava en silenci ha sortit a la palestra quan ningú ho esperava.

Rocío Flores feliç després de l'aparició de Salvador

Primer pla de Rocío Flores.
Rocío Flores va veure Salvador atacar sense pietat la seva mare | Instagram: rotrece

La raó per la qual Salvador Mohedano, fill de Rosa Benito i d'Amador, ha decidit parlar després de molts anys a l'ombra, ha estat per defensar els seus pares.


De passada, aquest ha aprofitat per carregar contra la seva cosina Rocío per totes les acusacions que està llançant sobre la seva família a la famosa docusèrie.


El cas és que Rocío Flores no ha pogut amagar la seva satisfacció després de veure expressar-se Salvador amb total llibertat a través de Twitter. El germà de Chayo deixava diversos encàrrecs a Rociíto que han agradat i molt als fills d'Antonio David Flores.

Imatge de Salvador Mohedano.
Salvador Mohedano ha sortit a la palestra per atacar Rocío Carrasco | Europa Press

Les declaracions de Rociíto han provocat molta agitació a casa de Rosa Benito. Primer, la tertuliana de 'Ya es mediodía' decidia abandonar Twitter fins a nou avís. I el que pocs esperaven és que un dels seus fills defensés l'exmatrimoni a diversos mitjans de comunicació.

Salvador Mohedano ha parlat al seu compte personal de Twitter i a 'Viva la vida' després de mantenir una llarga conversa telefònica amb un redactor del programa.

'Rocío parla amb el remordiment de no poder fer marxa enrere'

«La meva cosina no parla des de l'odi, no. Parla amb el remordiment de no poder fer marxa enrere i poder esmenar tot el mal que va causar a la seva mare», aclaria a les xarxes socials. Una afirmació que es refereix a la seva relació amb Antonio David i el mal que va fer a la Jurado quan va marxar amb l'exguàrdia civil amb 18 anys.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Rocío Carrasco aconsegueix guanyar-se més enemics | Mediaset

A més, els atacs a Rocío no han acabat. «Jo soc més de la teoria de respectar i estimar la teva mare en vida. Que després quan et falti vindran els remordiments», deia de manera contundent el nou gran amic de Rocío Flores.

«La meva tieta condicionava qui ella volia... Tenia molta més personalitat de la que s'està intentant fer veure», parlava així sobre la seva tieta Rocío Jurado.

Per si no n'hi hagués prou, el jove ha considerat convenient respondre a la trucada del programa d'Emma García per parlar de la ressaca dels capítols 0 i 1.

Rocío Flores s'assabenta, per fi, de l'avís que li van fer a la seva mare

Rocío Flores no va veure amb tan bons ulls unes paraules que va pronunciar Salvador sobre el seu pare Antonio David Flores. I és que el cosí de Rociíto li havia advertit que no es refiés gaire de l'exguàrdia civil.

Rocío Flores amb un vestit de color verd.
Rocío Flores està encantada amb l'aparició del fill de Rosa i d'Amador | Instagram: rotrece

«Li vam dir «compte amb Antonio David», se la va avisar 1000 vegades i ella com una dona enamorada no va fer cas a ningú. Després si t'equivoques no culpis els que t'han estat aconsellant. Ni tots som tan dolents ni els altres són tan bons», revelava a 'Viva la vida'.

Alhora, el familiar de Rocío Flores també va parlar de la tremenda discussió entre Rocío Jurado i l'excol·laborador a La Moraleja.

«Qui es creu que Rocío Jurado es va acollonir per Antonio David és que no la coneixia gens. Rocío Jurado t'esgarrapa la cara, t'agafa pel clatell i qui baixa les escales rodant ets tu. Donen a entendre que el meu pare tallava el bacallà  i a la meva tia no l'ha manejat ni Déu», sentenciava el jove.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco