José Fernando Ortega

José Fernando Ortega, molt preocupat després de veure l'última imatge del seu pare

José Fernando Ortega ha vist molt decaigut Ortega Cano

José Fernando Ortega està ingressat en un centre afrontant els seus problemes de salut, però això no fa que deixi d'estar pendent de la família. En concret, està molt atent al benestar del seu pare, Ortega Cano, de qui ara ha descobert que no es troba bé. Ho ha vist  després de veure la darrera imatge del destre.


En aquesta instantània el de Cartagena ha aparegut capcot, molt seriós i amb aspecte trist. I tot perquè es troba al punt de mira després de l'estrena de la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco.

José Fernando Ortega s'assabenta de les darreres informacions que ataquen el seu pare

El pare de la filla de Michu fa temps que està preocupat per Ortega Cano. I és que ha vist que aquest ha hagut de patir una infinitat de rumors sobre el seu matrimoni amb Ana María Aldón. Matrimoni que ha estat en tensió i que el va portar a 'explotar' davant la premsa.


D'aquesta situació era coneixedor José Fernando que, aquests darrers dies, ha sabut més dades que fereixen profundament el torero. Dades que han estat aportades per la seva germana, Rocío Carrasco, a l'estrena de la segona part de la seva sèrie.
 

José Fernando Ortega amb el seu pare
José Fernando Ortega sap que el seu pare està dolgut pel que s'ha dit a la docusèrie | Catalunya Diari
 

És cert que en l'emissió dels dos primers capítols no s'han esmentat les accions que deixen el destre en evidència sobre què hi ha rumors . Ens estem referint a les presumptes infidelitats que va cometre durant el seu matrimoni amb 'La Jurado' o les festes de què gaudeix.


Però sí que s'ha parlat de la seva relació de parella amb ella en un altre sentit que li ha causat un dolor enorme. En efecte, la protagonista de la producció va exposar: «Els meus pares encara estaven enamorats l'un de l'altre quan es van separar». Fins i tot ha afirmat amb rotunditat que ho estaven quan van morir.
 

És més, va posar en dubte l'amor del matrimoni de la seva mare amb el destre en relació amb l'adopció de Gloria Camila i José. Ho va fer dient: «Fidel ha tingut un acte d'amor total i absolut amb mi perquè renuncia a ser pare, però no és igual en l'altre cas. No ho és perquè conec l'altra relació i et dic que no és igual».

«No hi té res a veure, s'hi assembla com un ou a una castanya. Ella ho va fer com un acte de generositat com a ésser humà. Que consti que no estic parlant dels nens, estic parlant de la seva relació, d'aquest matrimoni».

José Fernando Ortega està molt preocupat pel torero

El fill de 'La Jurado' és perfectament conscient que a Ortega Cano aquestes declaracions no li han agradat gaire, li han dolgut. I ho ha pogut certificar quan ha vist la darrera imatge d'ell anant cap a la plaça de bous de Las Ventas.

El de Cartagena ha anat a la plaça esmentada, com fa habitualment, i se l'ha pogut veure molt capcot. A més, mostrava un aspecte molt seriós i fins i tot podem dir que trist. D'aquesta manera, ha deixat molt clar que la poca cosa de la qual s'ha parlat a la docusèrie ja li està passant factura.


 

José Ortega Cano
Ortega Cano ha aparegut molt trist i abatut | EUROPA PRESS

Però no només l'ha afectat el que ha dit Carrasco, sinó també el que ha manifestat la seva dona, Ana María Aldón, en relació amb la docusèrie. La dissenyadora ha exposat que el comentat amor etern entre Pedro i Rocío ho extrapola a la seva pròpia parella. Ha explicat: «Me l'emporto al meu camp i penso en què pensarà el meu fill quan vegi el seu pare dir que l'amor de la seva vida va ser Rocío Jurado».

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco