Fotomuntatge de Santi Millán i la seva dona Rosa Olucha.

La dona de Santi Millán trenca el silenci i deixa tothom sense paraules

El presentador televisiu està en boca de tothom des del cap de setmana

Santi Millán va ser víctima de la filtració d'un vídeo de caràcter sexual el cap de setmana. La noia que hi apareix no és la seva dona, Rosa Olucha. En plena polèmica, la dona del presentador ha trencat el seu silenci a les xarxes socials.

Una curiosa actitud

Cansada de xerrameques i rumors, l'esposa de Santi Millán va compartir una imatge a Instagram d'unes orquídies blanques el cap de setmana. Aquesta fotografia, aparentment innocent, va deixar els seus seguidors força descol·locats i van començar a fer-se unes quantes preguntes.

Després, Rosa Olucha va voler fer al·lusió al desconcert dels que van veure la imatge a la xarxa social. «Éssers intentant desxifrar què he volgut dir amb aquesta foto», va escriure a la seva secció de 'stories'. «Conys?», va afegir en to irònic.

Dues stories de Rosa Olucha
Les publicacions de Rosa Olucha han desconcertat a les xarxes socials | Instagram

20 anys de relació

La parella fa més de dues dècades que està junta. Es van conèixer el 2001, moment en què tots dos treballaven al mateix programa de TV3, A Pèl. Va ser vuit anys més tard quan tots dos van decidir fer un pas més en la seva relació i passar per l'altar.

Actualment, Santi Millán i la seva dona són pares de dos fills adolescents. El gran va néixer quatre anys abans que els seus progenitors contraguessin matrimoni. La menor dels seus fills va arribar al món el 2008.

Imatge de Santi Millán i Rosa Olucha, la seva dona, als Premis Gaudí.
Són parella des de 2001 | GTRES

Tot i que Millán no és gaire donat a parlar del seu entorn més íntim, el gener d'aquest any es va sincerar amb Jesús Calleja a la televisió. Va ser llavors quan el presentador de Got Talent va parlar sobre el seu costat més personal.

«Un és el teu espai, un altre és l'espai de la parella i un altre és el nucli familiar on ja entren els teus fills», va assenyalar molt convençut.

Santi Millán i Kike Calleja
Santi Millán i Jesús Calleja a la seva conversa més íntima | Mediaset

Rosa també es va pronunciar sobre la seva relació just per començar el 2022. A Instagram va compartir un emotiu missatge al costat d'una imatge de tots dos: «Per un any ple de color i bon humor. Amb tu al costat, sempre és més fàcil».

El delicte de difondre vídeos

Santi Millán ho està passant malament. El presentador sense voler-ho s'ha convertit en tendència en els últims dies. Tot i la reacció de la seva dona a Instagram en què sembla que poc li importa el contingut del vídeo, el presentador està molt molest.

Tot i que Millán no ha volgut parlar gaire de la situació, ha assegurat a ABC que la veritable notícia no és el contingut del vídeo. Per ell, el més important és que «s'ha comès un delicte».

El cert és que Santi Millán té raó. La difusió d'aquest tipus de vídeo és un delicte. Moltes persones comparteixen aquest tipus de contingut sense ser conscients que és un acte de complicitat criminal.

Mans utilitzant un mòbil
És un delicte difondre vídeos privats d'altres | Canva

La divulgació o la cessió d'un vídeo privat pot suposar una pena de tres mesos a un any o una multa de sis a dotze mesos. Això dependrà de «si afecta greument la intimitat de la persona», segons la legislació vigent.

Aquest cas demostra també una vegada més la manca de control per part de les empreses que gestionen les xarxes socials per bloquejar aquest tipus de delictes. Ningú no està fora de perill i la impunitat és un perill complet.

Malauradament, el presentador televisiu no és l'única cara coneguda que ha hagut de passar per aquesta desagradable experiència. Olvido Hormigos també va passar per aquest tràngol. Per això, ha volgut enviar-li a Millán tot el seu ànim i força en aquests moments que ningú millor que ella sap què fan mal.