Primer pla de Lydia Lozano amb unes arracades grans.

Lydia Lozano confirma la infidelitat i ho explica tot al seu marit Charly

La periodista ha vist un dels moments més suggerents de tota l'edició de 'Supervivientes'

Lydia Lozano ha estat testimoni d'un moment que s'ha produït en un dels programes més coneguts d'aquest país. Així és, ens estem referint a Supervivientes, el concurs on estan participant personatges molt importants del món de la televisió.

La veritat és que la periodista sol col·laborar en aquest espai de Telecinco, ja que una persona molt propera a ella està participant en aquest concurs. Per això és fonamental escoltar-la opinar sobre aquest concursant.

Així mateix ho va voler ahir, 19 de juny, Supervivientes: Conexión Honduras, que va ensenyar en primícia a Lydia un polèmic vídeo del qual es requeria la seva opinió.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
La col·laboradora no es pot creure el que ha vist a 'Supervivientes'. | Europa Press
 

L'enregistrament en qüestió s'havia produït a Playa Uva. Un lloc on es troben tots els concursants del programa, menys Alejandro, Nacho i Ana, que estan vivint la seva experiència a Playa Paraíso.

D'aquesta manera, dos protagonistes van entrar en joc i van protagonitzar un dels moments més èpics de tota l'edició. Així mateix Lydia Lozano va veure amb els seus propis ulls de què es tractava i no va dubtar a explicar-ho al seu marit, Charly.

Lydia Lozano, en xoc després de veure les imatges suggerents

El cert és que Ion Aramendi, el presentador de Supervivientes: Conexión Honduras ja va avisar tots els espectadors i tertulians presents que el programa prometia. I tenia raó perquè es va produir una important trobada entre dos concursants que estan causant molt d'enrenou.

«Prepareu-vos perquè, a partir d'ara fins que acabem, a Telecinco la temperatura pujarà uns quants graus. Tenim unes coses molt calentes que ensenyar-vos», anunciava el presentador creant suspens en l'ambient.

Es tracta, ni més ni menys, que d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira. Des del primer moment que es van conèixer, era notòria la química que hi havia entre la neboda de la 'tonadillera' i l'esportista.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja li ha estat infidel a Omar Sánchez. | GTRES
 

Tot i això, en els últims dies aquesta connexió ha donat els seus primers fruits. I és que la setmana passada, els protagonistes en qüestió es feien un petó per primer cop davant de totes les càmeres presents.

Un moment en què els espectadors no van poder evitar preguntar-se què pensaria sobre això l'ex de l'amiga de Lydia Lozano, Omar Sánchez. Tot i això, el jove amb prou feines ha fet declaracions sobre això i ha preferit mantenir-se al marge.

Però ara, Lydia Lozano ha comprovat que la relació d'Anabel amb Yulen ha fet un altre pas més enllà. La veritat és que Ion Aramendi convidava la tertuliana a veure el controvertit vídeo en què es veuen implicats aquests protagonistes.

A mesura que anava avançant l'enregistrament, Lydia Lozano es mostrava cada cop més sorpresa amb el que veia. Unes imatges en què es mostrava Anabel i Yulen sota el llençol protagonitzant una de les trobades més suggerents de tota l'edició.

Després de ser testimoni d'aquesta trobada amorosa, Lydia estava tan atònita que amb prou feines va poder pronunciar res. Únicament se la sentia fer uns sorolls que indicaven la seva sorpresa.

No només la tertuliana va veure el vídeo esmentat, sinó que la mateixa mare de Yulen va comprovar la connexió que té el seu fill amb Anabel. «Bé, es mostren afectuosos, què vols que et digui», deia sobre això la progenitora del concursant.

I és que l'absència de sorpresa va generar que Lydia Lozano es quedés encara més atònita per la situació. «O sigui, em quedo morta. Ho hem vist tres persones i ens hem tapat la cara i la mare sembla que estava veient una pel·lícula Disney», deia la tertuliana en xoc causant les rialles al plató.

Lydia Lozano, decebuda amb Anabel Pantoja

Lydia Lozano realment sabia que aquest moment tard o d'hora arribaria. Era previsible que la relació entre la seva amiga i Yulen fes un pas més enllà en el moment més inesperat.

Però allò que veritablement l'ha deixat sense paraules ha estat el fet de fer aquest tipus de coses mentre segueix casada amb Omar. Una opinió que no ha dubtat a mostrar-se d'acord una amiga d'aquest, Alexia Rivas.

La jove, que també col·labora en aquest espai, considera que la neboda de la 'tonadillera' li falta el respecte al seu amic, ja que encara no s'han divorciat. A més, sap que Omar encara pateix per la influencer i no li sembla correcte que pugui presenciar aquest tipus d'accions.

Sens dubte, amb el pas de temps es veurà com evoluciona aquest assumpte amorós tan polèmic. Encara que tot indica que l'amiga de Lydia Lozano protagonitzarà més d'una trobada amb el seu interès amorós durant tot el que queda de concurs.