Imatge d'Emma García.

Emma García confessa la ruptura: «A la vida s'ha de ser valent»

Emma no té més remei que assumir la crua realitat

Emma García sap que els seus dies a Viva la vida es van esgotant a mesura que es va acostant el dia del tancament de l'espai de Telecinco. La presentadora basca ja no pot amagar més que en un mes tot se n'anirà en orris i aquest magazine serà història després de cinc anys en antena.

Emma García reconeix que aquest ha estat un format en què s'ha trobat sempre molt còmoda després d'agafar el testimoni de Toñi Moreno. Recordem que aquesta va ser la presentadora titular els dos primers anys del format dirigit per Raúl Prieto.

La veritat és que Mediaset va comunicar als membres de Viva la vida que l'espai seria cancel·lat per continuar amb la reestructuració de la graella de Telecinco. L'únic objectiu era recuperar l'audiència, que últimament està donant l'esquena a la cadena de Fuencarral.

Emma García confirma la separació abans del previst

Com no podia ser d'una altra manera, molts dels integrants més reconeguts d'aquest programa s'hauran de buscar la vida després de l'anunciat final. I és que el pròxim 31 de juliol, l'espai dels caps de setmana de la cadena dirà adeu per sempre.

Fotomuntatge d'Emma García i Paolo Vasile.
Emma García confirma la ruptura uns dies abans que Paolo Vasile la deixi sense feina. | CatalunyaDiari
 

Un dels integrants del format ja ha decidit fer el pas. No continuarà en aquesta recta final i ha estat un dels reporters més icònics de Telecinco, en general, i de Viva la vida, en particular.

Torito, un dels seus col·laboradors més especials i estimats pel públic se'n va de Viva la vida i ha aprofitat el seu anunci per carregar contra la direcció.

«He decidit baixar del veler abans que arribi a port»

A les seves xarxes socials, Torito anunciava que diumenge passat emetrien el seu últim reportatge per a Viva la vida. Aquest confessava que «és un reportatge molt especial», així ho deixava clar al seu compte d'Instagram.

Imatge de Torito.
Torito deixa el programa que li ha donat tot. | Europa Press
 

Una decisió presa abans del previst, que ha vingut derivada de la seva mala relació amb els seus caps. «He decidit baixar del veler abans que arribi a port, ja que el vent que bufava per part del patró de vegades no era favorable», revelava a les seves xarxes.

Això sí, la seva marxa no ha impedit que no agraeixi a la productora que hagi confiat en ell durant tants anys. «Gràcies a la productora Cuarzo, i a tot l'equip de professionals de Banijay. A tot el públic per fer de la meva secció un referent des del 17 de setembre del 2017», exposava fa unes hores.

Emma García emmudeix: «A la vida cal ser valent»

Torito no ha volgut explicar més del compte sobre el seu futur. Ara vol gaudir de l'estiu i ja pensarà «en nous reptes televisius». I és que aquest fa «20 anys cotitzant en això, i espero tornar aviat per fer el que m'encanta, entretenir dins d'un cabaret anomenat televisió», confessava.

Imatge de Torito i Emma García.
Torito deixa orfe l'espai presentat per Emma García. | Instagram @torito.quique
 

Així, el ja excompany d'Emma García ha enviat un 'zasca' als seus caps a només unes hores del seu adeu. «A la vida cal ser valent i ja ho deia el filòsof: valora una persona quan la tinguis, no quan l'estiguis perdent», sostenia.

▶️ Santiago Segura en shock tras ver la situación que vive un compañero

Després d'aquest emotiu post, Torito ha rebut nombrosos missatges de suport després de baixar de vaixell abans d'hora. «El millor que hi ha en aquest món de la televisió, ets molt gran i un treballador excepcional, espero coincidir amb tu una vegada més. T'estimo, Kike», li deia Makoke.

«Un petó molt gran al meu Kike», li dedicava Luis Rollán. Això sí, el que ha cridat més l'atenció és que Emma García encara no s'ha manifestat sobre aquesta sortida abrupta del seu company.