Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

El cosí més desconegut de Rocío Carrasco l'ataca on li fa més mal

Salvador Mohedano fulmina Rocío Carrasco quan ningú no s'ho esperava

Rocío Carrasco i les seves declaracions sobre la seva família mediàtica en els dos primers capítols d'En el nombre de Rocío han aixecat una gran polseguera.

Aquests capítols inicials han deixat per terra un dels familiars més importants a la vida de Rocío Jurado, i no és cap altre que el seu germà Amador.

El cas és que Rociíto no va tenir cap mena de problema a retreure la feina de mànager i posterior representant del seu oncle sobre 'la más grande'.

Captura de 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco va entrenar el documental i va tornar a fer parlar molt. | Telecinco

 

El va acusar d'aprofitar-se de tota la feina que havien fet amb la seva mare els antics representants de la de Chipiona.

Rocío Carrasco assisteix atònita a l'enfurismada reacció del seu cosí

Rocío va voler deixar clar que quan Amador es va convertir en representant de l'ex d'Ortega Cano l'artista andalusa ja tenia una carrera consolidada. La seva figura era reconeguda a Espanya, als Estats Units i a Llatinoamèrica.

Imatge de Salvador Mohedano.
Salvador Mohedano ha posat Rocío Carrasco al seu lloc. | Europa Press
 

I és que per a Rocío Carrasco, en aquells temps en què Amador va agafar les regnes de la carrera de la seva germana, Rocío Jurado tenia la feina feta. L'andalusa no havia de demanar que la contractessin perquè «es contractava ella sola», sense que calgués estar darrere dels promotors musicals.

Les declaracions de Rociíto han provocat, en primer lloc, que Rosa Benito abandonés Twitter de manera indefinida. A més, per si no n'hi hagués prou, un dels fills de Rosa i Amador ha donat la cara per ells tant a les xarxes socials com a la televisió.

Encara que els fills de l'exmatrimoni sempre han volgut mantenir-se en silenci, exceptuant el cas de Chayo, Salvador Mohedano l'ha trencat a Viva la vida.

«Parla amb el remordiment de no poder fer marxa enrere»

«La meva cosina no parla des de l'odi, que va...», exposava amb sorna a Twitter. «Parla amb el remordiment de no poder fer marxa enrere i poder esmenar tot el mal que li va causar a la seva mare», sentenciava molt sever contra Rocío Carrasco.

I encara va afegir alguna cosa més a aquesta petita introducció. El fill mitjà d'Amador ha sostingut el següent. «Jo soc més de la teoria de respectar i estimar la teva mare. Que després quan et falti, et vindran els remordiments», afirmava el nebot de Rocío Jurado.

Imatge d'Amador Mohedano, Rosa Benito i Salvador Mohedano fa uns anys.
Rosa Benito amb Amador Mohedano i el seu fill Salvador després de guanyar 'Supervivientes 2011'. | Europa Press
 

«La meva tia condicionava a qui ella volia... Tenia molta personalitat, més que la que s'està intentant fer veure», deixava clar Salvador.

Per si no n'hi hagués prou amb desfogar-se a les xarxes, Salvador ha debutat en un programa de televisió. El jove ha estat contundent contra Rociíto a l'espai presentat per Emma García. «Els meus pares hi han estat sempre», admetent que li fa molt de mal veure com es parla així dels seus pares.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

L'advertència del cosí de Rocío Carrasco que era premonitòria

Alhora, Salvador ha mirat enrere. Aquest ha revelat com va ser aquella nit a Chipiona, en què Rocío Carrasco va veure per primera vegada Antonio David. Ahir, el cosí de Rocío va explicar que ell mateix va advertir la seva cosina dels perills d'aquest.

Imatge de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco no s'esperava que el seu cosí trenqués el silenci a la televisió. | Telecinco
 

«Li vam dir 'compte amb Antonio David', se la va avisar 1000 vegades i ella, com una dona enamorada, no va fer cas a ningú. Després si t'equivoques no donis la culpa a qui t'ha estat aconsellant. Ni tots som tan dolents, ni els altres tan bons», confessava en una conversa telefònica amb Viva la vida.

A més, el jove ha estat contundent a l'hora de desmentir el suposat cara a cara entre Rocío Jurado i l'exguàrdia civil a la casa de La Moraleja.

«Qui es creu que Rocío Jurado es va acollonir per Antonio David és que no la coneixia ni un minut. Rocío Jurado t'esgarrapa la cara, t'agafa del coll i qui baixa les escales rodant ets tu. Donen a entendre que el meu pare movia els fils i a la meva tia no la controlava ni Déu», assegurava de manera contundent.